Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

A Bravo K24 EVO forradalmasítja a csokoládékészítést

2012.02.03.

A Bravo K24 EVO forradalmasítja a csokoládékészítést

Egy új, szupermodern csokoládétemperáló, mely már nálunk is kapható!

A Bravo fennállásának több mint 40 éve alatt mindig azt tartotta legfőbb céljának, hogy gépeinek használói a lehető legjobb minőségű cukrásztermékeket készíthessék el a lehető legegyszerűbb, és legtakarékosabb módon. Számos szabadalom kapcsolódik a nevükhöz, ezért ismerik a Bravo-t világszerte méltán a leginnovatívabb gyártónak.

A Bravo K24 EVO csokoládétemperáló készülék a Sigep kiállításon, Riminiben nagy sikerrel mutatkozott be január 21. és 25. között.

A csokoládékészítéssel foglalkozó szakemberek azonnal felfigyeltek erre a fontos újításra, hisz számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, mely kiemeli a többi csokoládétemperáló berendezés közül:

Önszabályozó melegítőrendszer
Az automatikus ellenőrzőrendszer a gépben maradt csokoládé mennyiségéhez igazítja a szükséges hőmérsékletet.

Lemezes fűtőbetét
A szabadalmaztatott lemezes fűtőbetét annyira pontos hőszabályozást tesz lehetővé, hogy használatával elkerülhetők a temperálási hőmérséklet-eltérések kellemetlen következményei.

Csiga alakú keverőalkatrész
A csiga alakú keverőalkatrész rozsdamentes acélból készül, ennek következtében nem használódik el a csokoládékészítés során, a csiga mozgása pedig megfordítható - ez megkönnyíti a tisztítását.

Kakaóvaj-program
Ez a program megkönnyíti a különféle típusú és színű csokoládék közti váltást,
anélkül, hogy ez bonyolult felhasználói beavatkozást igényelne.

Kikapcsolás
A jelzést követően a gép nem áll le azonnal, de automatikusan érzékeli, hogy a temperálás véget ért. Így könnyebb újraindítani is.

Lapos munkaasztal

Az asztal vibrálásának köszönhetően a légbuborékok távoznak, így formába tölthető a csokoládé. Az asztal könnyen eltávolítható a tisztításkor.

Hőszabályozó
A csokoládé viszkozitásából adódóan nagyon nehéz ellenőrizni a hőmérséklet változásait. A K24 EVO egy algoritmus szerint vezérli a szondákat, és tizedfok pontossággal érzékeli és tartja stabilan a csokoládé maghőmérsékletét.

Kijelző és szabályozógombok

Könnyen olvasható kijelző, egyszerű és logikus digitális vezérlés, üzemeltetés, látható javaslatok a következő elvégzendő műveletre.

Programtárolás
A gép tárolja a felhasználó által előre kiválasztott és beállított hőmérséklet-értékeket.
Így nem kell újra meg újra kiválasztani ezeket, minden gyártási folyamat kezdetekor.

Késleltetett indítás
Lehetőség van egy előre beprogramozott idővel késleltetni a bekapcsolást, hogy pont a szükséges időben álljon rendelkezésünkre az olvasztott vagy temperált csokoládé.

További előnyök:
Programozható, mennyiségtől függő pedálos adagoló
A tartály gyors kiürítése tisztításkor.
Kényelmes hátsó kifolyó a túlcsordult csokoládéhoz.
Kézreálló oldalsó elektromos aljzat egyéb berendezések csatlakoztatásához

Kiegészítők a K24 EVO lehetőségeinek bővítésére:


Varázsszőnyeg, bevonó futószalag részleges vagy teljes bevonáshoz

- Három részre osztott futószalag, hogy lehetőség legyen teljesen vagy részlegesen bevonni a terékeket
- Lehetőség a 250 mm széles szalagot teljes szélességének kihasználására.
- Légfúvó biztosítja a fölösleges csokoládémennyiség eltávolítását, állítható fúvókával.
- A bevonó futószalag sebessége inverterrel állítható, és a kilépési terület egy hozzá csatlakoztatható "farok" résszel szintén szabályozható sebességű és magasságú - így nem vész kárba semennyi késztermékünk.
- A betöltő szakasz leállítható, így be tudjuk pontosan állítani a termék pozícióját.
- A bevonóterület vibrálása állítható, hogy megfelelően csöpögjön le a csokoládé.
- A csokoládéval szennyeződött alkatrészek levehetőek, és mosogatógépben tisztíthatóak.
- Az "Easy Cut System", azaz a könnyű felvágást lehetővé tevő rendszer elősegíti a papír gyors és könnyű vágását, anélkül, hogy a bevonási ciklust lelassítaná, vagy megsérülne a bevonó futószalag a vágástól.

Vibráló EVO asztal

- Fűtött, oldalra döntött munkalap, mely hatékonyabban csöpögteti a csokoládét, és visszatér a tartályba - így kiküszöböli, hogy a csokoládé kárba vesszen.
- Széles, vibráló munkafeület, leszerelhető, lyuggatott gumiborítással - ennek köszönhetően a csokoládéforma jól elhelyezhető, és zajtalan működést tesz lehetővé.
- Szorulás mentesen kialakított fűthető belső rész

A K24 EVO programjai:
1. Étcsokoládé
2. Tejcsokoládé
3. Fehércsokoládé
4. Stracciatella
5. Pistolet csokoládé
6. Szabadon beállítható
7. Kakaóvaj
8. Szárítás

Kérjen ajánlatot az új berendezésre ide kattintva!


Genesio és Giuseppe Bravo az új csodagépükkel
Az alpgép
Az intelligens vezérőpanel
A gép felső része
Az üst a rezgő tálcákkal
A varázsszőnyeg összehajtva
A szállítószalag
Alulról és felülről is lehetőség van a kimártásra
Csak a termékek alsó részének bevonása
Pisztáciás csokoládék
A macaron csokoládéval bevonva is finom


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

GEMM BCB/03 sokkoló hűtő

GEMM BCB/03 sokkoló hűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats