Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

A csokoládé a boldogság forrása?

2010.01.07.

A csokoládé a boldogság forrása?

A kézműves csokoládékészítés a reneszánszát éli, foglalkozzunk vele egy kicsit mi is!

Számos cukrászda, kávézó kínálatában jelent meg az utóbbi években a régi klasszikus édesség: a kézműves csokoládé. A csokoládé feldolgozása a cukrászat egy különleges, érdekes ágának tekinthető, és a titka hasonló a jó kézműves fagylaltkészítéshez: jó minőségű, lehetőleg természetes alapanyagok, a hagyományos technológiák és a modern technika ötvözése.

Termékkínálatunkban szerepel egy olyan fagylaltgép, amelynek segítségével Ön is belefoghat a csokoládékészítésbe. A Bravo Trittico Executive a világon az első olyan berendezés, amely egyaránt alkalmas pasztörizálásra, fagylaltkészítésre, csokoládé temperálására, sőt, még cukrászati krémek főzésére is.

Az sem utolsó szempont, hogy a fagylaltszezon elmúltával, télen fogy a legtöbb csokoládé - így jól kiegészítheti termékkínálatát a szezonok váltakozásával.

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődését a csokoládékészítés iránt, olvassa el, mit írt honlapunk állandó szerzője egy másik weboldalon (nem szakmabelieknek, hanem a "nagyközönségnek") a csokoládé történetéről, fortélyairól - az alábbi linkre kattintva.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
Mindent a csokoládéről
A Bravo Trittico - fagylaltkészítő és csokoládétemperáló berendezés
Kisfilm arról, hogyan működik a Bravo Trittico Executive

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Déco üzletberendezés

Déco üzletberendezés
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats