Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

A Giotto-szett

2008.07.30.

A Giotto-szett

Egy különleges íz, mely évek óta töretlenül sikeres

Az Aromitalia egyik legsikeresebb ízpasztája a szettben kapható Giotto. Ugyan egy olasz édességről kapta nevét, de a Magyarországon is jól ismert, és a legkedveltebb desszertek közé tartozó Raffaellóval tökéletesen megegyező ízvilágot nyújt.

A szett egy mandulás-kókuszos ízű alappasztából áll, melyet az alapléhez kell hozzákeverni, valamint egy variegátóból, mely fehér csokoládét, ropogós ostyadarabokat, mogyoródarabokat tartalmaz. A mandulás-kókuszos fagylaltot ezzel variegálva valódi ínyencséget kapunk, mely nemcsak ízében, hanem látványában is üzletünk büszkesége lehet.

Javasoljuk hogy Raffaello-desszertgolyókkal díszítse a pultban. Így a vevők első látásra azonosítani tudják majd kedvenc édességükkel. De nagyon szép lehet fehércsokoládéból formázott díszítőelemekkel is. Ez utóbbira példát is mutatunk Önnek.


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Látványtervek a Bocchinitől

Látványtervek a Bocchinitől
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats