Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

A Sigep fagylaltgép- és fagylaltalapanyag-kiállításról, Riminiből jelentjük

2008.01.26.

A Sigep fagylaltgép- és fagylaltalapanyag-kiállításról, Riminiből jelentjük

Olaszország legnagyobb fagyis kiállításának hírei

Cegunk vezetoje, Erdos Norbert a Rimini kiallitason a magyar latogatokkal is megismerteti a legfrissebb olasz trendeket. Az uzletberendezesek teren feltuno ujdonsag az egyenes eleju, nem ivelt fagylaltpultok, sutemenyespultok es pultrendszerek megjelenese, ternyerese. A Bocchini standjan lathatunk erre szep peldakat. Az Aromitalia standjan megismerhetjuk a vevo izlese szerint, az o igenyei alapjan, helyben - hutott marvanylapon keszulo fagylaltokat. Bovebb hirekkel, remenyeink szerint magyar ekezetekkel a nap folyaman meg jelentkezunk.


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Genesis üzletberendezés

Genesis üzletberendezés
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats