Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

A veneto.hu átalakítás alatt

2008.07.08.

A veneto.hu átalakítás alatt

Új szolgáltatások, még könnyebb böngészés olvasóinknak - megújulunk

A januári indulást követő próbaidőszak megmutatta nekünk, a veneto.hu oldal üzemeltetőinek, hogy mik az erősségeink, és melyek azok a területek, amelyeket tovább kell fejlesztenünk, ha még több olvasót szeretnénk rábírni, hogy minél gyakrabban látogassanak el weboldalunkra.

Örömmel jelenthetem: az újítások bevezetését megkezdtük. Már Ön is kipróbálhatja új (igaz, még alakulóban levő) kereső szolgáltatásunkat, melynek segítségével a korábbinál is könnyebben találhatja meg a keresett terméket vagy információt.

Sokan kíváncsiak referenciáinkra, ezért úgy döntöttünk, hogy az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt adunk partnereink bemutatásának.

Ám ez csak két példa a változtatásokra... A munka javában zajlik. Nézzen be hozzánk minél gyakrabban, próbálja ki az új lehetőségeket Ön is. Ha bármi nehéséget tapasztalna az oldal működésében, kérem, nézze el nekünk - és tudja be a folyamatos munkálatoknak. Biztosíthatom róla, hogy gyorsan kijavítjuk majd a menet közben becsúszó hibákat.

És ami a legfontosabb: kérem, írja meg nekünk véleményét, tapasztalatait. Ha van bármi, amit szeretne megosztani velünk a veneto.hu működésével kapcsolatban (legyen az kritika vagy éppen dícséret) - nagy örömmel fogadjuk. Várjuk észrevételeit e-mailben.


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna Line 10010 4T tárolóhűtő

Tekna Line 10010 4T tárolóhűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats