Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Aromitalia fagylaltbemutatót tartottunk Budaörsön

2011.07.20.

Aromitalia fagylaltbemutatót tartottunk Budaörsön

Olasz fagylaltkészítő mesterrel, új alapanyagokkal, szakmai konzultációval

Adósok vagyunk olvasóinknak azzal a tudósítással, amely az egy hónappal ezelőtti fagylaltbemutatónkat foglalja össze: íme!

Két egymást követő napon rendeztük meg bemutató műhelyünkben a szakmai rendezvényt, melyre hírlevelünk olvasóit, és partnereinket hívtuk meg. A tavalyi évben már megismert Roberto Geraci jött el hozzánk a torinói Aromitalia-központból, hogy helyben, az érdeklődök jelenlétében készítse el fagylaltkölteményeit.

Beszélt az új termékekről, a különféle alapok közti különbségekről. A résztvevőknek arra is lehetősége adódott, hogy feltegyék kérdéseiket. Signor Geraci receptet készített nekik, utánaszámolt a kérdéses receptúráknak, és többeknek adott hasznos tanácsot, hogy fagylaltjaikat még jobbá tehessék.

Megismerhettük az Aromitalia egyik legizgalmasabb újdonságát: az étcsokoládé fagylalt készítésére alkalmas Cioccolato Black Edition-t. Beszélgettünk a Kampai márkanevű Aromitalia fagylatalapanyagokról, melyek közt diétás fagylalt készítésére alkalmas is található, valamint laktózmentes, szója- alapú fagylalthoz használható alap is.

Amennyiben Ön is szeretne részt venni hasonló rendezvényeinken, kérem, küldjön erről egy e-mailt az "Ajánlatot kérek"-gombra kattintva, és iratkozzon fel hírlevelünkre is, hogy időben értesüljön minden eseményünkről!


Az Aromitalia háziasszonya, Jókay Gaál Emőke
Signor Roberto Geraci, fagylaltkészítő mester
Az első nap résztvevői hallgatják az előadást
Bravo fagylaltgépeken dolgoztunk
Készül a fagylalt
Signor Geraci dolgozik
Egy új, izgalmas íz: Caffé Cavour
Tökéletes állagú a fagylalt
Erdős Norbert fordítja Signor Geraci szavait
Bemutattuk az Aromitalia önteteket is
Partnereink figyelik az előadást
Erdős Norbert előad a második napon
Prospektus az újdonságokról
A Café Cavour nevű új íz a prospektusban
Hallgatóink
Partnerünk figyeli, hogyan dolgozik Signor Geraci
Személyes konzultáció
Az elkészült fagylaltok


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna Line 1540 üveges hűtővitrin

Tekna Line 1540 üveges hűtővitrin
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats