Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Az Aromitalia fagylaltalapanyag-újdonságai a Rimini kiállításon

2008.01.30.

Az Aromitalia fagylaltalapanyag-újdonságai a Rimini kiállításon

Megismerkedtünk Olaszország piacvezető fagylaltalap-gyártójának új ízeivel

A Riminiben megrendezett Sigep kiállításon az Aromitalia is bemutatta az idei szezonra készített új termékeit. Az olasz fagylaltkészítők körében méltán elismert DPO és DBF fagylaltlapok az új ízesítőpasztákkal, variegátókkal is kitűnő fagylaltot alkotnak: az ínyencek részére ajánlható gyömbérfagylalt, a ropogós variegátók kedvelőinek a finom skót keksz, és minden kézműves fagylaltozóba a klasszikus olasz íz, a tiramisú megújult, a korábbinál tojásosabb alapú változata, és a tejkaramella.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
Az Aromitalia fagylaltalapanyagokról bővebben

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna Line 8000 tárolóhűtő

Tekna Line 8000 tárolóhűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats