Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Az Aromitalia világa 2011-ben

2011.01.24.

Az Aromitalia világa 2011-ben

Új fagylaltízek, nagyszerű sütemény-alapanyagok, és egy új stílus

Az Aromitalia nem érkezett üres kézzel a Sigep kiállításra. Ami a legfeltűnőbb: elhozta új látvány-koncepcióját, melynek neve: Sweet Wonderland. Kiállítási standja ezt a világot testesíti meg. Hófehér falak és berendezés, csillogó üveg és kristályfelületek, barokkos elegancia és egyúttal minimalizmus: ilyen a fagylaltozók új arca az Aromitalia szerint. S hogy a humor sem hiányzik az olaszok fegyvertárából, arra bizonyíték a kínálópulton elhelyezett ál-barokk gipsz szobrocska, mely hagyományos gyümölcstálnak tűnik első látásra - de közelebbről megnézve láthatjuk, hogy a gyümölcsök közé bedugva egy pisztoly markolata is kilátszik a tálból...

A fagylaltkészítőket persze a termékújdonságok legalább ugyanennyire érdeklik: számukra jó hír, hogy izgalmas új ízeket kóstoltunk az Aromitalia standján. A legkülönlegesebb a Camparira emlékeztető variegatóval ízesített, habzóborból készülő fagylalt, mely egy velencei koktél nevét viseli: ez a Spritz. A titokzatos nevű Bacio di Dama - azaz "A hölgy csókja" egy hagyományos olasz sütemény fagylalt-változata - benne mogyoró, mandula és csokoládé ízekkel. A Bicerin egy 1763-ban megnyílt torinói kávéház specialitása - kávéból, kitűnő minőségű étcsokoládéből és tejszínből készülő ital, s mostantól Ön is kínálhatja vendégeinek fagylalt formájában. Az Irish Cream a jól ismert Bailey´s italt varázsolja a fagylaltpultba, hibátlanul visszaadja a főleg hölgyek által kedvelt ital ízvilágát.

A kiállítási stand üvegfallal elválasztott látvány-műhelyében hatalmas mennyiségben sültek a "Per Piacere" márkanevet viselő cukrászati alapanyagokból készülő sütemények: gyümölcskenyerek, muffinok, csokoládétorták, mogyorós sütemények kerültek a vendégek elé, és mind el is fogytak. Tanúsíthatjuk: nagyon finom volt valamennyi!


A stand bejárata
Az "üvegkalitka" oldalról
A pultban minikelyhek és tökéletes fagylaltok
Üvegfal mögött dolgoznak a mestercukrászok
Helyben készült gyümölcskenyér
Per Piacere alapanyagból sült a muffin
Ez a poén elsült


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB Vision süteményespult

FB Vision süteményespult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats