Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Az Év Fagylaltja 2011

2011.06.06.

Az Év Fagylaltja 2011

Ma rendezték meg az idei Fagylaltversenyt

A 14. alkalommal megrendezett versenyre ismét a Zila Cukrászdában került sor. A kötelező íz a gesztenye volt, és minden versenyzőnek egy szabadon választott fagylaltot is kellett készítenie. 80 nevezést fogadott el a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete. A versenyfagylaltokat szakmai zsűri, közönség zsűri, és gasztro média-zsűri is bírálta, ez utóbbit Segal Viktor, Magyarország egyik legjobb séfje, Stahl Judit televíziós gasztronómus, Kádár Móni a HVG-től, és Orisek Andrea a Nők Lapjától alkotta.

A versenyművek közt számos, igazán szép, ízlésesen díszített, és megfelelő állagú fagylaltot láttunk. Sajnálatos, hogy a fagylaltpultok közt olyan is volt, amelyben a fagyik olvadoztak, vagy annyira bepárásodott az üveg, hogy szinte nem is látszottak benne a nagy műgonddal elkészített alkotások. És sajnos idén is elindult jó néhány olyan versenyző, aki túlzásba vitt díszítéssel nyomta agyon a fagylaltját... Láttunk példát rossz állagú, összeesett - tehát hibás receptúrájú fagylaltra is.

A szabadon választott ízek közül a narancsos csokoládét, nutellás epret, a szedres rizskoch-fagyit, a Mojito-fagyit, barackos túrótortát, mocchachinót, meggyes-mákos linzert, csokis nápolyis limoncellót tudtuk megjegyezni. A fantázianevek nem mind sikerültek jól: volt például fahéjas grízvarázs és keleti ízvarázs... a Mária Terézia fagylaltról el sem tudtuk képzelni, vajon milyen ízű lehet...

Többszörös kupagyőztes partnerünk, a Violetta cukrászda idén is remekül szerepelt. Látványos és finom gesztenyfagylaltjuk és szabadon választott versenyművük, a "Kókuszdesszert" idén ezüst érmet hozott. Büszkék vagyunk rá, hogy a Violetta tulajdonosa, Kis Attila idén már a mi csapatunkat is erősíti: az Aromitalia fagylaltalapanyagok forgalmazását segíti! Gratulálunk neki is, és Kis Attilánénak is a az évről évre egyformán magas színvonalú versenyfagylaltokhoz!

A 2011-es Év Fagylaltja kupát Sík Richárd nyerte el, az ő műve a diós-mézes körte volt - gratulálunk neki! A gesztenyefagylaltok közül a csákvári Csuta cukrászda művét választotta győztesnek a zsűri - tavaly ő nyerte el az Év Fagylaltja kupát, így az ő idei aranyérme különösen szépen csillog! Természetesen neki is gratulálunk.


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB De Ranieri SLASH fagylaltpult

FB De Ranieri SLASH fagylaltpult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats