Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Az Év Fagylaltja vándorkupa hazatért

2008.06.02.

Az Év Fagylaltja vándorkupa hazatért

Gratulálunk partnerünknek, a Violetta cukrászdának újabb győzelméhez!

2008-ban a soltvadkerti Korona cukrászda adott otthont "Az év fagylaltja versenynek", melyet tizenegyedik alkalommal rendezett meg a Magyar Cukrászok Országos Ipartestülete. Idén puncs fagylaltot kellett készíteniük a nevezőknek kötelező gyakorlat gyanánt, emellett pedig egy szabadon választott fagylalttal kellett nevezniük. A tét a vándorkupa elnyerése volt, melyet a kötelező és szabadon választott fagylalt összesített pontszámai alapján legmagasabb pontszámot elérő versenyző kapott meg. A kupa nyertese kedves partnerünk, Kiss Attila, a Violetta cukrászda tulajdonosa és vezetője lett, akinek felesége, Kiss Attiláné 2006-ban már elnyerte egyszer a vándorkupát, a 2007-es versenyen pedig "A legszebben díszített fagylalt" díját, és a közönségdíjat vihette haza. Szeretettel gratulálunk a Violetta csapatának az újabb sikerekhez, és további jó munkát, eredményes fagylaltszezont kívánunk nekik.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
A Violetta cukrászdáról
"Az Év Fagylaltja" verseny a hírekben
"Az Év Fagylaltja" verseny a hírekben II.

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna Line sokkoló hűtők

Tekna Line sokkoló hűtők
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats