Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Az olasz kézműves fagylalt legnagyobb ünnepe

2009.01.15.

Az olasz kézműves fagylalt legnagyobb ünnepe

A Riminiben 2 nap múlva megnyíló Sigep kiállítás legtöbb fagylaltpultját partnerünk, a Bocchini adja

2009. Január 17. és 21. között kerül megrendezésre Olaszország - és egyúttal a világ - legjelentősebb olyan kiállítása és vására, mely a kézműves fagylalt készítőinek mutatja be a szakma újdonságait, a technikai újításokat, szinte a teljes ezzel kapcsolatos termékkínálatot.

Igaz, a vezető alapanyaggyártók körében időről időre felmerül, hogy talán nem is érdemes minden évben ekkora bemutatót rendezniük… Idén például több jelentős márka is úgy döntött, hogy távol marad a kiállítástól, köztük az általunk Magyarországon kizárólagossággal képviselt Aromitalia is (mely Olaszországban piacvezető a fagylaltalappor-gyártás terén). Ők ebben az évben a személyes eladásra kívánnak nagyobb hangsúlyt fektetni, ennek pedig nem kedvez a zsúfolt vásári forgatag, ahol minden érdeklődőre csak viszonylag kevés időt tudnak fordítani a cég tanácsadói, üzletkötői.

A fagylaltpultok, üzletberendezések gyártói azonban teljes mellszélességgel képviseltetik magukat a kiállításon. Partnerünk, a Bocchini idén igazán kitett magáért - saját standján, és a vásár több más pontján (a fagylalt- és cukrászati alapanyagokat kiállító cégek standjain) összesen több mint 50 (!) Bocchini pultot csodálhatnak meg (többnyire működés közben) a látogatók. A vásár legtöbb pultját így ő mutatja be 2009-ben.

Standjukon komoly meglepetésre számíthatnak a látogatók, óriási titkolózás övezi a két nap múlva megnyíló kiállításon bemutatkozó új terméküket.

Jelen lesznek természetesen a különleges, alul-felül hűtött (kombinált fagylalt- és süteményes pultnak alkalmas) Fiorentina-pultok is.

Szintén megtekinthetőek az Andromeda sorozat pultjai, melyek dupla elpárologtatóval, 4˚-os tégelydöntéssel rendelkeznek. Különleges légkeverésének köszönhetően a tégelyek közvetlenül a hajlított üveg szélénél kezdődnek, így messziről is tökéletes rálátást biztosítanak a fagylaltokra. Az Andromeda fagylalt- és süteményespultok egybeépíthetőek.

A Fluor sorozat elemei elegánsabb, különlegesebb kiképzésükkel vívtak ki maguknak számos hívet a világon. Dupla elpárologtatós, ventillációs hűtésük egyenletes hőmérsékletet biztosít a pult bármely pontján. A tégelyek 9˚-ban döntöttek, a jobb láthatóság érdekében. Egybeépíthető elemeiből pultrendszer alakítható ki.

A Genesis fantázianevű burkolat íves kiképzésű lakkozott felülettel rendelkezik. A kiállításon bemutatásra kerülő pultok kék, ezüst, illetve törtfehér színekben készültek, a pultok oldalpanelekkel és első motorvédő ráccsal is fel vannak szerelve.

És ami a legjobb hír: a kiállított pultok közül néhányat a magyar fagylaltkészítők is megrendelhetnek, különlegesen kedvezményes áron. Ezen pultok mindegyike új, csak az 5 napos kiállítás ideje alatt használják őket. Garanciájuk az új pultokéval megegyezően 1 év. Itt a nagyszerű alkalom, hogy Ön is beszerezze az új szezon kezdete előtt új fagylaltpultját. Kérjen mielőbb ajánlatot tőlünk itt, honlapunkon keresztül. Ajánlatkérésében írja le, hogy van-e konkrét elképzelése arról, hogy milyen márkájú pultot keres, vagy csak azt tudja, hogy mekkora helyre, milyen forgalmú üzletbe keres fagylaltpultot. Mi kiválasztjuk Önnek a legmegfelelőbb berendezést a rendelkezésre álló kínálatból. Akciónk kizárólag a folyamatosan fogyó készlet erejéig érvényes!

Cikkhez kapcsolódó linkek:
A Bocchini fagylaltpultokról bővebben
A Bocchini süteményespultokról bővebben
A Sigep kiállítás honlapja

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna 10010 NO FROST Tárolóhűtő

Tekna 10010 NO FROST Tárolóhűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats