Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Bemutatkoznak a Bocchini legújabb pultjai

2008.04.24.

Bemutatkoznak a Bocchini legújabb pultjai

Dafne büfévitrinek, gasztronómiai pultok - kínálatunk legújabb darabjai

A Bocchini a jól ismert, már Magyarországon is sikeres fagylaltpultjai és süteményespultjai mellett ma már mindenféle, egyéb élelmiszert - szendvicset, sörkorcsolyákat, friss salátákat kínáló vendéglátóüzlet berendezésében is segít. A Dafne termékcsalád a kávézók, benzinkutak, büfék élelmiszerkínálatának látványos, ízléses bemutatására alkalmas. Ventillációs hűtést igénylő élelmiszereket, illetve száraz melegen tartott ételeket, vagy akár baine-marie-ban (melegvízfürdőben) melegen tartott ételeket egyaránt tárolhatunk bennük. Minden üzlettípus egyedi sajátosságaihoz, méretéhez, kialakításához jól alkalmazkodik. Magasabb vagy alacsonyabb kivitelben, egyenes vagy íves változatban is választható. Nézegessen róla fotókat ide kattintva, és válasszon üzletébe Ön is Bocchini Dafne büfévitrint.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
A Bocchini Italia oldala a Dafne termékcsaládról

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna Line 8000 tárolóhűtő

Tekna Line 8000 tárolóhűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats