Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Bravo Trittico Club - közkívánatra időpontmódosítás

2013.04.30.

Bravo Trittico Club - közkívánatra időpontmódosítás

Több partnerünk is jelezte: cukrászdája nyitvatartásához igazodva a hétfői és keddi nap kedvezőbb lenne. Ezért gyors módosításról döntöttünk.

Tegnap hirdettük meg a május 8-ára és május 9-ére tervezett, fagylaltos témájú rendezvényünket, melyen a Bravo Trittico Club keretében Filippo Guarnieri olasz cukrász, és Antonio Della Rosa, a Bravo kereskedelmi képviselője a kézműves fagylaltkészítésről, az azzal kapcsolatos legújabb technológiákról tart majd bemutatót.

A meghívóra több partnerünk is azzal a visszajelzéssel keresett meg bennünket, hogy a szerda-csütörtöki időpont helyett a hétfő és a kedd lenne megfelelő. Így az eseményt közkívánatra előre hoztuk!

A Bravo Trittico Club kézműves fagylaltkészítésről szóló rendezvénye tehát május 6-án és 7-én 10 és 14 óra között lesz, Budaörsön, a Károly király út 145. számú Antana Raktárközpont területén, a B25 épületben.

Vegyen részt Ön is az ingyenes szakmai rendezvényen. Kérjük, a punto@veneto.hu email-címen jelezzen vissza, hogy a hétfői vagy a keddi napon szeretne részt venni. Mindkét napon ugyanaz a szakmai program várható.

A módosításért elnézését kérjük - de egyúttal reméljük, hogy így még többen tudnak megjelenni, és hasznos, új technológiákat megismerni.

Azokat, akik már visszajeleztek a tegnap kihirdetett eredeti időpontok valamelyikére, egyenként megkeressük a módosítás ügyében!

Várjuk az Ön jelentkezését is.


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

GEMM BCB/10 sokkoló hűtő

GEMM BCB/10 sokkoló hűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats