Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Egy izgalmas újdonság az Aromitaliától - bevezető akció szeptember 30-áig !

2010.08.04.

Egy izgalmas újdonság az Aromitaliától - bevezető akció szeptember 30-áig !

Dobja fel a nyár végi forgalmát egy nagyszerű ötlettel

A nemzetközi jégkrémgyártó óriáscégek már úgyis annyi borsot törtek az orrunk alá… A kézműves fagylaltkészítők sokat bosszankodnak azon, hogy az erőszakos, a csapból is folyó jégkrémhirdetések miatt sok vásárló elpártol a kézművesfagyitól, és helyette inkább ipari jégkrémet választ az áruházak, kisboltok, büfék, trafikok minden sarkon megtalálható hűtőládáiból.

Most itt az idő, hogy mi részesüljünk az ő hasznukból, és élvezzük az ő hirdetéseiknek az eredményét! Kínáljunk mi is pálcikás jégkrémet a vevőinknek - de nem a nagy gyártók minőségi színvonalán, hanem valódi, kézműves minőségben.

Az Aromitalia kidolgozott egy új alapanyagot, amely éppen erre a célra való. Kínál hozzá ropogós bevonót is - 5 féle színben és ízesítésben! Kapható ét- és fehér bevonó, valamint eper ízesítésű, citrom ízű, és pisztáciaízű változat.

És most, a szeptember 30-áig leadott rendelésekhez akciósan jégkrémformát, pálcikát, sőt: a pultba helyezhető kínálótálcát is kaphat ajándékba az, aki úgy dönt: ezzel a finom újdonsággal színesíti a kínálatát.

Az akció részletei tehát: minden vásárló, aki mostantól szeptember 30-ig megrendel legalább 2 karton Aromitalia Pinguino Base Full, pálcikás jégremhez való alapanyagot, és legalább 2 karton Aromitalia Pinguino bevonót (a megrendelés az öt ízből vegyesen is leadható!) - ajándékba kap hozzá egy szilikon-formát a hozzá való tálcával, amellyel egyszerre 12 db pálcikás fagylaltot készíthetünk, valamint 50 db fapálcikát.

Mindazok a vásárlók, akik legalább 3 karton Aromitalia Pinguino Base Full alapot, és 3 karton bevonót rendelnek szeptember 30-ig, ajándékba egy 12 adagos szilikonformát kapnak tálcával, 550 db fapálcikát, valamint egy pultba tehető kínálótálcát, amelyen egyszerre 24 db pálcikás fagyit helyezhet be a pultba, egy hagyományos méretű fagylaltostégely helyére! Ennek a kínálótálcának a segítségével az új termék mindig szem előtt lesz, Önnek nem kell külön kínálóvitrinről sem gondoskodnia.

Rendeljen azonnal alapanyagot az új, kézműves jégkrémhez, és nyomjon egy fricskát ezzel is az ipari jégrémet forgalmazó versenytársak orrára!

Olaszországban a kézműves jégkrém nagyon nagy siker, már a januári Sigep kiállításon is találkoztunk ezzel az újdonsággal. Nézegessen kézműves pálcikás jégkrémeket fotóinkon, és Magyarországon legyen az elsők között, akik a hagyományos fagylaltpultból pálcikás fagylaltot adnak el!




Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

GEMM ARG/30 fagylalttároló hűtő

GEMM ARG/30 fagylalttároló hűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats