Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Fagylalt, verseny - 2009

2009.06.09.

Fagylalt, verseny - 2009

Rekordszámú versenyző indult tegnap "Az év fagylaltja" versenyen

Idén tizenkettedszer rendezte meg a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete „Az év fagylaltja” versenyt. A tegnapi napon - a tavalyi versenyhez hasonlóan - a soltvadkerti Korona Cukrászdában gyülekeztek a versenyzők, minden eddiginél nagyobb számban. 52 nevező 104 versenyfagylaltja került az ítészek elé. A kötelező íz idén a grillázs volt, és mellette minden versenyző szabadon választott fagylaltkompozíciót készített.

Az idei év érdekességei között fantázianeveket viselő fagylaltok éppúgy szerepeltek (Margarita, Hercegnő álma, Cleopatra rózsája, Torinói álom, Karmacuja), mint különleges alapanyagokból összeállított receptek (bodza-fagyi, citromos Unicum-fagyi, parázson süt gesztenye-fagylalt, szarvasgombás vaníliafagylalt). És nem maradtak el a klasszikus vagy újabban divatba jött sütemények fagylalt-változatai sem - ilyen volt a Sacher, a szatmári szilvatorta-fagyi, a muffin-fagylalt, a kürtőskalács-fagyi. Még a régi jó „Hupikék törpikére” emlékeztető kék fagylalt is szerepelt a versenyfagyik közt… Örömmel üdvözöltük, hogy elmúlt a szenzációvadász, vevőriasztó kompozíciók ideje - idén a versenyzők nem próbálkoztak zöldségfagylaltokkal, a fagylalt világától teljesen idegen ízekkel.

A fagylaltok 3 nagyszerű Carpigiani Labotronic RTX fagylaltgépen készültek, és sokkolót is használtak a versenyzők, hogy a versenyművek hosszan megtartsák szép állagukat és díszítésüket. A jó minőségű géppark megtette a hatását: soha, egyetlen fagylaltversenyen sem láttunk még ennyi gyönyörű, látványosan jó minőségű fagylaltot.

Úgy érezzük, idén végre megtörtént az áttörés. A verseny végre elérte azt a színvonalat, amikor igazán az ország legjobbjai mérkőznek meg egymással. A kiállított fagyik 90%-át szívesen látnánk a saját fagylaltpultunkban is - és ez eddig egyetlen évben sem volt így… Alig akadt már lapos, állagát vesztett, fantáziátlanul díszített versenymunka.

A kupát idén Tóth Norbert dunaföldvári cukrász Sacher fagyija kapta, az ezüstérmes Pintér Zsolt veszprémi cukrász szatmári szilvatorta fagylaltja lett. A kötelező grillázs-fagylaltért az aranyérmet Pintér Zsolt vitte el.

És akikre a személyes kötődés okán külön büszkék vagyunk: a Violetta cukrászda csapata, a tavalyi „Év fagylaltja” nyertese ezúttal a legszebben díszített fagylaltnak kijáró különdíjat nyerte el. Tavaly Kiss Attilát, idén Kiss Attilánét díjazta a zsüri. Mind a kötelező grillázs-fagylaltjuk, mind a Karmacuja (maracujás fagylalt gránátalmával és karamellel) igazi mestermű, művészi teljesítmény volt. Egy másik kedves partnerünk, Móriczné Rabóczky Andrea tatabányai mester pedig bodza fagylaltjával bronzérmet érdemelt ki.

Mindannyiuknak gratulálunk, és kívánjuk, hogy a szakmai sikert üzleti sikerekre váltsák.

Minden tiszteletünk Szervánszky Lászlóé, aki a verseny helyszínét, gépparkját biztosította - és ennél még jóval többet is tett. Nagyszerű házigazdaként igazán kitett magáért.

A verseny legfőbb nyertesei pedig, reméljük, a vásárlóink - akik mindig örülnek a megújuló pultok látványának, az új ízeknek. Merítsünk mindannyian ihletet a versenyzők fantáziadús fagylaltkölteményeiből. Alkossa meg minden kézművesfagylalt-készítő a saját, csak rá jellemző ízeit, receptjeit. Így maradhatunk életben a nehéz gazdasági környezetben, csak így nyerhetjük meg magunknak az egyre jobban takarékoskodó vásárlókat.


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Koiné üzletberendezés

Koiné üzletberendezés
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats