Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Fagylaltpult- és fagylaltgép-újdonságok, ötletek üzletünk berendezéséhez, új ízek Riminiből

2008.01.29.

Fagylaltpult- és fagylaltgép-újdonságok, ötletek üzletünk berendezéséhez, új ízek Riminiből

Olaszország legnagyobb fagylalt-kiállítása most zajlik, munkatársaink részvételével

A Riminiben megrendezett Sigep kiállításon a cukrászok, fagylaltkészítők, vendéglátósók rengeteg új ötletre tehetnek szert. A hatalmas kiállítócsarnokok egy nap alatt bejárhatatlanok, hiszen képviseltetik itt magukat a fagylaltpultok, süteményespultok, fagylaltgépek kisebb-nagyobb gyártói csakúgy, mint a világhírű fagylaltalapanyag-gyárak, a kézműves csokoládéműhelyeket ellátó csokigyárak, a dekorációkat, üzletberendezéseket, csomagolóanyagokat gyártó cégek - egyszóval mindenki, akinek Olaszországban köze lehet a fagylaltos és cukrász szakmához. Itt derül ki az olasz szakma és egész Európa számára, hogy milyen új ötletekkel, milyen új trendekkel, új ízkölteményekkel rukkolnak ki a mérvadó cégek. A további cikkeinkben összefoglaljuk, mi mit találtunk figyelemre érdemesnek a kiállításon látottakból.


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Oxygen2 üzletberendezés

Oxygen2 üzletberendezés
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats