Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Fagylaltpult, sokkolóhűtő, jégkásagép féláron?!

2011.11.24.

Fagylaltpult, sokkolóhűtő, jégkásagép féláron?!

Egy új fagylaltozó beindítása mindössze két és fél millió forintos gépberuházással?!

Lássuk, lehetséges-e ez mindez!

Kiszámoltuk Önnek, hogyan indíthat be akár egy új fagylaltozót mindössze 2,57 millió forintos gépberuházással. Íme a kalkulációnk:

Az Andromeda 5G 24 tégelyes fagylaltpult ára újonnan jelenleg 3.756.000 Ft lenne. Ebből a pultból most egy kitűnő állapotban megőrzött 3 éves darabot kínálunk. A maximálisan elérhető kedvezmény esetén akár az új árnak kevesebb, mint a feléért, 1.773.000 Ft-ért is hazaviheti! Ráadásul egy év garanciát is adunk Önnek a használt a pultra!

Ez a rendkívül kedvező ár abban az esetben érhető el, ha Ön a pult mellé választ kínálatunkból két másik berendezést is.

A fagylaltok pulton kívüli tárolásához Önnek szüksége lesz egy háttértároló hűtőre is. Ha például a 2011-es fagylaltbemutatónkon használt Tekna Line 5010 NFN fagylalttároló hűtőt választja (melynek új ára 601.000 Ft lenne), azt a legkedvezőbb áron most 438.300 Ft-ért kaphatja meg.

Ha kiválasztja mellé az Elmeco fc2 króm jégkásagépünket, egy vadonatúj berendezést (akció nélküli ára 448.000 Ft lenne), ezt kedvezményesen 359.100-ért “csaphatja hozzá” a fagylaltpulthoz és a tárolóhűtőhöz.

Összegezve a fentieket: holnap éjfélig 2.570.400 Ft-ért vásárolhat meg új árakon számítva összesen 4.805.000 Ft értékű berendezést! (Minden felsorolt ár Áfa nélkül értendő.) 2.234.600 Ft-ot takaríthat meg, ha most rendeli meg a gépeket!

Ez azt jelenti, hogy egy induló kis üzletnek, amely nem maga akarja gyártani a fagylaltot, hanem például kiszállítja egy gyártótól - mindösszesen 2,57 millió forintos gépberuházásra van szüksége ahhoz, hogy berendezze, elindítsa üzletét!

Egy biztos: a gépgyártó cégek jövőre nem csökkentik, sőt, valószínűsíthetően emelni fogják áraikat. Az árfolyamok csökkenését is csak kevesen tartják elképzelhetőnek... Ez azt jelenti, hogy ha Ön megveszi a mai árakon a gépeket, már néhány hónap alatt tovább nő az értékük.

A fenti számítás természetesen csak egy példa a sok közül - Ön összeállíthatja a kívánt gépeket teljesen más szempontok szerint is - választhat kávégépet, kávédarálót, körben üveges állóvitrint is, vagy akár fagylaltgépet!

Olvassa el az alábbi cikkünkben az akció részleteit, böngéssze át kínálatunkat, és válassza ki azokat a gépeket, amelyekre a következő szezonban üzletének szüksége lesz. Jelentkezzen gyorsan, mert fogy a raktárkészletünk - az akció pedig csakis ezekre, a raktáron lévő gépekre vonatkozik, és csak holnap éjfélig!

Cikkhez kapcsolódó linkek:
Az akció részletes leírása
Új gépek akciósan
Használt gépkínálatunk akciósan

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB De Ranieri Sintesi Act II fagylaltpult

FB De Ranieri Sintesi Act II fagylaltpult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats