Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Forró szeretettel várjuk

2012.02.04.

Forró szeretettel várjuk

Vasárnap, 5-én nyílik meg az UKBA kiállítás, melyen mi is bemutatkozunk

Először is megnyugtatom a kemény téli időjárás miatt aggódókat: a Hungexpo kiállítási területe jól megközelíthető a folyamatos havazás ellenére is. Mi többször is megtettük ma az oda vezető utat, hiszen az utolsó simításokat végeztük standunkon, elkészültek az első fagylaltok és torták is!

Vasárnap 10 órakor a nagyközönség előtt is kinyitják a kapukat. A vásárterület "A" pavilonjának 105/B standján várjuk Önt is.

Az Aromitalia fagylaltkészítő mestere tölti meg a Bocchini B45-ös pultjait, és a kiállítás ideje alatt folyamatosan kérhet tőle szaktanácsot minden, fagylaltkészítéssel kapcsolatban érdeklődő látogatónk!

A Fo cukrásztermékeket is használat közben mutatjuk be, ezt a feladatot egy külön bemutatócukrász látja el.

Hétfőn, a szakmai napon maga Signor Christiano Ferrero látogat el a standunkra - most először sikerült őt elhoznunk a magyarországi cukrászkiállítások történetében! Ha találkozni szeretne azzal úriemberrel, aki az Aromitalia tulajdonosaként Olaszország piacvezető fagylaltalapanyagait megalkotja - most itt az alkalom! Tegye fel neki szakmai kérdéseit, s meglátja: amit ő nem tud a kézműves fagylaltokról - az nem is létezik! Egy élő legenda ő, akinek családja 1942-ben megalapította az Aromitaliát, s aki ma már két felnőtt fiával közösen irányítja a világcéget.

Szintén hétfőn érkezik Signor Bruno Marchesini, a Bocchini képviseletében. Kérdezzen tőle akár a kiállított Logos üzletberendezésről, a Kubo pultokról, akár a csúcsminőséget képviselő B45-ös pultokról - vagy bármilyen más Bocchini-berendezésről! Ha új kávézót, fagylaltozót, cukrászdát nyit, vagy meglévő üzletét szeretné új berendezéssel felszerelni - vagy fagylaltpuljtjának, süteményes pultjának cseréjét tervezi - Signor Marchesini szakértő segítséget nyújt Önnek, már a tervezés első pillanatától!

A csúcstechnológiájú cukrászati és fagylaltkészítő gépek gyártója, a Bravo is elhozza hozzánk képviselőjét, Signor Antonio Dallarosa-t.

A Fo cukrásztermékek gyártójának kereskedelmi igazgatója, Aydin Türkmen úr is hétfőn lesz jelen standunkon.

Higgye el - mínusz 10 fokos hidegben is érdemes előrelátónak lenni, és gondolni a nyárra! Most alapozza meg a nyári fagylaltszezont, most válassza ki az Önt érdeklő újdonságokat a kiállításon.

Várjuk hát Önt is!


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Elmeco First Class 2 jégkásagép

Elmeco First Class 2 jégkásagép
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats