Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Gazdagon indul az új éve, ha most vásárol Aromitalia fagylaltalapanyagot

2008.12.10.

Gazdagon indul az új éve, ha most vásárol Aromitalia fagylaltalapanyagot

Az Aromitalia téli akciójának köszönhetően az új fagylaltszezon máris több nyereséget hoz Önnek a tavalyinál...pedig még el sem kezdődött!

Az Aromitalia lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy akciós téli áron vásárolja meg az új szezon indításához szükséges fagylaltalapanyagot. Amennyiben december 19-éig leadja rendelését itt, vagy telefonon, a 23-as körzetszámú, 310-127-es telefonszámon, a 2008-as árakból még további 20%-os árengedményt adunk Önnek. Ahhoz, hogy ezt a kedvezményt megkaphassa, legalább nettó 1 millió forint értékben kell rendelnie az Aromitalia kínálatából. Az áru vételára megrendeléskor fizetendő. Áruszállítás január hónap során. Amennyiben esetleg Önnek nehézséget okoz a megrendelt áru elhelyezése, szezonkezdésig vállaljuk a termékek tárolását is, külön raktározási díj fizetése nélkül.

Amennyiben Önnek az a gondja, hogy túl sok nyereségadót kell fizetnie - akkor is ez a legjobb megoldás: költse inkább saját cégére a megtermelt hasznot, mint hogy befizesse az államkasszába.

Éljen a lehetőséggel, fektesse be pénzét abba, ami az új évben még nagyobb hasznot fial majd cégének. Vásárolja meg az Aromitalia fagylaltalapanyagokat rendkívüli kedvezménnyel.


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Elmeco First Class 2 jégkásagép

Elmeco First Class 2 jégkásagép
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats