Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Ha fagylaltgépet, fagylaltpultot, vagy más üzletberendezést vásárolna - hogyan ér el bennünket?

2008.04.25.

Ha fagylaltgépet, fagylaltpultot, vagy más üzletberendezést vásárolna - hogyan ér el bennünket?

A megoldás csak egy kattintásnyira van

Ha a weboldalunkon található fagylaltgépek, üzletberendezések, cukrászati és egyéb vendéglátóipari gépek felkeltették érdeklődését, ne habozzon feltenni kérdéseit nekünk. Ha azon töpreng, érdemes-e az új szezont jobb minőségű fagylalt gyártásával beindítani - kérje munkatársaink tanácsát. Ha Ön lecserélné régi fagylaltreceptjét, új alapanyagot keres fagylaltjához, új ízeket szeretne kínálni vevőinek - nálunk megtalálja mindezt. Ha még sohasem üzemeltetett vendéglátó üzletet, de most úgy érzi - megérett az idő a nagy változásra, létrehozná saját üzletét: mi segítünk mindezt megvalósítani.
A legegyszerűbb módja annak, hogy felvegye velünk a kapcsolatot, ha itt, a cikkeink mellett, jobb oldalon található "Ajánlatkérés" gombra kattint. Küldjön egy e-mailt ily módon, és mi rövid időn belül visszahívjuk, illetve válaszolunk Önnek. Várjuk jelentkezését!


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Koiné üzletberendezés

Koiné üzletberendezés
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats