Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Használtgép-kínálatunk sztárja

2008.04.25.

Használtgép-kínálatunk sztárja

ISA Millenium 24 tégelyes fagylaltpult

Ismerje meg jelenlegi választékunk legkedvezőbb darabját, a kitűnő állapotban levő ISA Millenium fagylaltpultot, mely minden fagylaltozóban megállja a helyét. Egyenletes hűtésének köszönhetően a fagylaltok tartósan szépek, egyforma hőmérsékletűek maradnak a pult minden részén. Előlapja fagylalt-fotóval díszített, messziről felhívja magára a figyelmet. Ide kattintva többet is megtudhat róla. Hívja munkatársunkat, és legyen Ön az első, aki lecsap rá!

Cikkhez kapcsolódó linkek:
Használt gépek, melyek jól szolgálják az Ön üzletének igényeit is

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB De Ranieri Lumina Süteményespult

FB De Ranieri Lumina Süteményespult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats