Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Hogyan működnek fagylaltgépeink, milyen üzletberendezéseket kínálunk?

2008.01.06.

Hogyan működnek fagylaltgépeink, milyen üzletberendezéseket kínálunk?

A kiállítás remek alkalom, hogy megismerkedjen fagylaltgép- és fagylaltpult kínálatunkkal

Olaszország legnagyobb fagylaltos kiállításán, Riminiben január 28. és 30. közt , majd néhány nappal később, február 3. és 5. között immár Budapesten, az UKBA kiállításon Ön is megismerheti az általunk kínált fagylaltgépeket, üzletberendezéseket. A Riminiben megrendezésre kerülő kiállításon előzetesen egyeztetett időpontban cégünk vezetője, Erdős Norbert ismerteti meg a magyar látogatókkal az olasz piac legfrissebb trendjeit, a szezon újdonságait. Néhány nappal később, a budapesti UKBÁ-n pedig az A pavilon 209/a standján állítjuk ki termékeinket: bemutatjuk fagylaltgépeinket, fagylaltpult- és üzletberendezés-kínálatunkat, tárolóhűtőinket, állóvitrin-kínálatunkat. Megkóstolhatja az Aromitalia alapanyagokból készülő kézműves fagylaltremekeinket. Működés közben is megtekintheti az Önt érdeklő gépeket. Várjuk szeretettel.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
A Sigep kiállítás honlapja
Az UKBA kiállítás honlapja

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Elmeco BigBiz 1 Jégkásagép

Elmeco BigBiz 1 Jégkásagép
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats