Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Idén is lesz Bravo Trittico Club

2012.10.17.

Idén is lesz Bravo Trittico Club

Francia mestercukrász tart ingyenes továbbképzést a Venetónál

November elején újra megérkezik hozzánk az olasz csúcstechnológiát képviselő Bravo szemináriuma, mely Bravo Trittico Club néven, 15 éve Franciaországban indult újára. Ma már évente 130 alkalommal rendezik meg világszerte.

A Bravo Trittico Club egy különleges rendezvény profi fagylaltkészítők és cukrász-séfek számára - a Bravo francia mestercukrásza nem csak recepteket mutat be, és gyártási módszereket tanít, hanem a legyártott termékek tálalására, csomagolására is ad ötleteket a résztvevőknek.

Böngéssze át a tavalyi Bravo Trittico Clubról szóló beszámolónkat az alábbi címre kattintva.

Megjegyzés: A rendezvény mindkét, előre meghirdetett napjára, és az utólag kijelölt harmadik napra is minden hely betelt! Több jelentkezést a rendezvényre sajnos már nem áll módunkban fogadni. Köszönjük szépen érdeklődésüket!

Természetesen a rendezvényen kívül is szívesen állunk rendelkezésre, bármilyen kérdésük van a Bravo gépekkel kapcsolatban - illetve bármilyen cukrászati jellegű témával kapcsolatban.

A rendezvényre bejelentkezett partnereinket pedig szeretettel várjuk!

Cikkhez kapcsolódó linkek:
A tavalyi Bravo Trittico Club képes beszámolója

Tavaly Ervan Fieurgant készített finomságokat
Bravo Trittico Club


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna Line 2400 üveges hűtővitrin

Tekna Line 2400 üveges hűtővitrin
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats