Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Íratkozzon fel hírlevelünkre

2008.02.11.

Íratkozzon fel hírlevelünkre

Legyen az elsők között, aki értesül legfrissebb híreinkről, tájékoztatást kap új fagylaltgép-, fagylaltpult-ajánlatainkról, különleges fizetési lehetőségeinkről

Klikkeljen honlapunkon a "Feliratkozom" gombra. Így Ön is azok közé a partnereink közé kerül, akiket időről időre e-mailben tájékoztatunk legjobb ajánlatainkról, exkluzív információinkról, legújabb termékeinkről, kedvező részletfizetési feltételeinkről. Előzze meg versenytársait.


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Character üzletberendezés

Character üzletberendezés
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats