Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Jövő vasárnap megnyílik az UKBA 2012

2012.01.28.

Jövő vasárnap megnyílik az UKBA 2012

Standunkon izgalmas újdonságokkal várjuk Önt is

Február 5-én, vasárnap 10 órakor megnyitja kapuját az UKBA Nemzetközi Cukrászati, Sütőipari és Gasztronómiai Kiállítás, a Hungexpo területén, a Foodapest kiállítással egy időben. A kiállítás helyszíne: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, A pavilon
Budapest X., Albertirsai út 10.

Cégünk a 105/B jelű Aromitalia-standon mutatkozik be, és szándékaink szerint látványos és izgalmas programmal várjuk Önt 4 napon keresztül.

Két, B45 fantázianevű Bocchini fagylaltpultban sorakoznak majd a kitűnő minőségű Aromitalia kézművesfagylaltok. A B45 pult a design magasiskolájában, a luxusautókat is tervező Pininfarina-stúdióban készült, a luxusautók iránt érdeklődőknek bizonyára ismerősen cseng ez a név! A Pininfarina stúdió lélegzetelállító szépségeket alkotott már a Ferrari, a Maserati, a Volvo számára is, de saját tervezésű, úgynevezett „koncept-autói”, pl. legutóbb a Sintesi márkanevet viselő, hosszú időkre kijelölik minden autótervező számára a követendő utat.

A B45 pult fantázianeve pedig már nem is autókra, hanem a jól ismert B-52-es nehézbombázó repülőre emlékeztet: a Bocchini 45 éves születésnapjára készült, innen kapta az elnevezését. A pult igazi luxust sugároz - s erről most Ön is meggyőződhet az UKBA 105/B standján.

Standunkon egy komplett cukrászdát rendezünk be Bocchini LOGOS berendezéssel, és megmutatjuk a legújabb, Kubetto süteményes pultot is.

Látogatóként Ön testközelből ismerheti meg a Bravo Trittico Executive komplett cukrászati gépet és a Bravo Startronic Plus fagylaltgépet, a Gemm sokkolót, a Tekna tárolókat és sokkolókat, a Tekna körben üveges süteményesvitrinjét, valamint a La Spaziale kávégépén főzünk Önnek Mokarabia kávét, Elmeco jégkásagépen mutatjuk be az Olaszországban nagy népszerűségnek örvendő tejszínes jégkásákat, és sorbet-ket. Vendégeinket MB székekre, MB bárasztalokhoz ültetjük majd le.

Más cukrászati standokon további Bocchini-pultokat is kihelyezünk: találhatnak Andromeda, Fluor Euclide fagylaltpultokat is a kiállítás különféle pontjain.

Legfontosabb újdonságaink idén a a Fo cukrásztermékek. Ha Ön szeretné a meglévő alapanyagait jobbra - és egyben gazdaságosabbra cserélni, próbálja ki a Fo-t! A Törökországi székhelyű gyártó termékei már meghódították a világot: 52 országban használják a cukrászok gyönyörű és finom torták, sütemények, krémek készítésére. Rengeteg újítása közül kiemelkedik a kizárólag növényi alapanyagból készülő tükörzselé, mely világszabadalom: a Fo találta fel 2000-ben. A színtelen, ízesítés nélküli alapterméken kívül Ön 7 féle gyümölcsízt, valamint karamellás, csokoládés és fehér változatot is választhat! További 5 féle gyümölcszselét ajánlunk, valódi gyümölcstartalommal!

Nagy sikert arat majd vevői körében a rendkívül gazdaságos, és mégis látványos és finom bevonómarcipán 10 féle ízben - a megszokott ízesítéseken kívül különlegességek is, mint a kókuszos, diós, kávés vagy mogyorós bevonómarcipánok. Bevonó- és dekormassza 10 féle színben, még kék, pink, és fekete is! Különféle töltelékkrémek, az alapízeken kívül málna, pisztácia és narancs-ízben is választható Éclair-szósz, zselé állagú és folyékony ételszínezékek szolgálják a cukrászok, süteménykészítők minden igényét!

A termékek kitűnő színvonalát jelzi, hogy a legmagasabb minőségi követelményeket támasztó olasz Aromitalia cég társult velük, magyarországi bevezetésüket is nekik köszönhetjük! Cégünk az UKBA kiállításon mutatja be először a Fo alapanyagokat, bemutatócukrászunk folyamatosan ismerteti a használatukat. Ön is elleshet tőlük érdekes trükköket, tippeket kaphat ahhoz, hogy hogyan újítsa meg cukrászdája kínálatát.

Várjuk tehát Önt is szeretettel február 5-8. között az A pavilon 105/B standján! A kiállított gépeink és berendezéseink a kiállítás során akciós áron megvásárolhatóak.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
Az UKBA kiállítás honlapja
A Bocchini B45 pult weboldala
Az Aromitalia fagylaltalapanyagok oldala

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna 10010 NO FROST Tárolóhűtő

Tekna 10010 NO FROST Tárolóhűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats