Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Közeledik a Bagatech 2016 kiállítás időpontja

2015.12.15.

Közeledik a Bagatech 2016 kiállítás időpontja

2016. március 10. és 12. között a SYMA rendezvénycsarnokban várjuk

A 2016. március 10. és 12. között, a SYMA rendezvénycsarnokban (1146 Budapest, Dózsa György út 1.) megrendezésre kerülő Bagatech Nemzetközi Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai Szakkiállítás 403-as standján mi is jelen leszünk - várjuk szeretettel Önt is!

Standunkon megkóstolhatja az Aromitalia 2016-os újdonságait, és korábbi nagy sikerű termékeit egyaránt. Felteheti kérdéseit is, és a standon kiállított gépeket, berendezéseket a kiállítás ideje alatt jelentős kedvezménnyel vásárolhatja majd meg.

Írja be a naptárába már most! És igényeljen tőlünk ingyenes belépőjegyet a kiállításra emailben.


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna Line 10400 üveges hűtővitrin

Tekna Line 10400 üveges hűtővitrin
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats