Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Lehullt a lepel: a Bocchini születésnapi meglepetése egy "nehézbombázó" fagylaltpult

2009.01.19.

Lehullt a lepel: a Bocchini születésnapi meglepetése egy "nehézbombázó" fagylaltpult

A „B 45” fantázianevű pult a design magasiskolájában, a luxusautókat is tervező Pininfarina-stúdióban készült

A Bocchini üzletberendezéseket gyártó, Anconához közel működő cég idén ünnepli 45. születésnapját. Ezért az idei Sigep-fagylaltkiállításra a legnagyobb titoktartás mellett egy valódi meglepetést készített partnerei számára: vadonatúj Bocchini-pultot terveztetett a formatervezés koronázatlan királyának számító Pininfarinával.

A luxusautók iránt érdeklődőknek bizonyára ismerősen cseng ez a név, hiszen a Pininfarina stúdió lélegzetelállító szépségeket alkotott már a Ferrari, a Maserati, a Volvo számára is, de saját tervezésű, úgynevezett „koncept-autói”, pl. legutóbb a Sintesi márkanevet viselő, hosszú időkre kijelölik minden autótervező számára a követendő utat.

Az új pult fantázianeve pedig már nem is autókra, hanem a jól ismert B-52-es nehézbombázó repülőre emlékeztet: a „Bocchini 45 éves” szövegből rövidítve „B 45” lett.

Aki tehát arra vágyik, hogy üzlete az igazi luxust sugározza, ékesítse Pininfarina-tervezésű B 45-ös Bocchini-pulttal.

Alig várjuk, hogy megérkezzenek az új pultot bemutató első fotók is - addig, kedves Olvasónk, nézegessen Pininfarina-tervezésű autócsodákat, hogy ráérezzen erre a különleges formatervezési stílusra.


Ferrari 599
Maserati Gran Turismo
Pininfarina Sintesi
Sintesi a rajzasztalon
Sintesi nyitott ajtókkal
Pininfarina embléma


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna Line 1540 üveges hűtővitrin

Tekna Line 1540 üveges hűtővitrin
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats