Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Március 10-én nyit a Bagatech cukrászati kiállítás Budapesten!

2016.03.08.

Március 10-én nyit a Bagatech cukrászati kiállítás Budapesten!

Szeretettel várjuk az Aromitalia standján

2016. március 10. és 12. között a SYMA rendezvénycsarnokban (1146 Budapest, Dózsa György út 1.) megrendezésre kerülő Bagatech Nemzetközi Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai Szakkiállítás 403-as standján állítunk ki - várjuk szeretettel Önt is!

Standunkon megkóstolhatja az Aromitalia 2016-os újdonságait, és korábbi nagy sikerű termékeit egyaránt. Felteheti kérdéseit is, és a standon kiállított gépeket, berendezéseket a kiállítás ideje alatt jelentős kedvezménnyel vásárolhatja meg.


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

GEMM BCB/10 sokkoló hűtő

GEMM BCB/10 sokkoló hűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats