Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Márciusi fagylalt-roham

2009.03.12.

Márciusi fagylalt-roham

A vásárlók frappáns választ adtak előző cikkünkre…

Februárban arra biztattam minden kedves vevőnket, hogy kínáljon fagylaltot üzletében minél előbb. Azt javasoltam, írja ki egy jól látható helyen: „Nálunk már nyár van! Itt már most is fagyizhat…” - vagy ehhez hasonló módon hívja fel a figyelmet arra, hogy a fagylaltszezon Önnél korábban kezdődik, mint a konkurenciánál…

Jelentem: nekünk ez a taktikai húzás bejött! Az első márciusi héten megindultak a fagyizók annak rendje és módja szerint, hétvégén nem egyszer beállt a sor a pult előtt!

A vevők örömmel konstatálták, hogy kedvenc ízeik továbbra is kaphatóak.

Ám azt mindannyian tudjuk, hogy a fagylalt ízesítése még nem minden. A szakmai versenyeken és a vevők értékítéletében is ugyanolyan súllyal esik latba a fagylalt megfelelő állaga - ez pedig attól függ, milyen fagylaltalapot készítünk hozzá.

Az Aromitalia Olaszország vezető fagylaltalappor-gyártója. Magyarországon a minőségi fagylatozók 50-es alappal dolgoznak, a legigényesebbek pedig 100-as alapokból készítik fagylaltjukat. Ez azt jelenti, hogy 1 l tejhez 50 illetve 100 g-ot adunk az alapporból - ez teszi a fagylaltot, krémessé, testessé, selymes állagúvá. Segít megőrizni a fagylalt szép tartását a pultban, így nem csak a gépből éppen kikerült fagylalt lesz mutatós, hanem napokon át megtartja frissességét. Az Aromitalia kínálatában az 50-es és a 100-as alap mellett a csúcsminőségű 150-es alap is megtalálható.

Ha még nem szerezte be a szezonkezdéshez szükséges fagylaltalapanyagokat, hívja fel nagykereskedőinket, és rendeljen: a dél-dunántúli régióban, Kaposváron várja jelentkezését Horváth M. István (Teleki u.11., tel.: 20/983-7613). Kelet-Magyarországon, Debrecenben a Gastro-Gelato Kft., Kovács János (tel.: 30/249-3004). Észak-Dunántúlon pedig, Tatabányán a Sesame Trade Kft., Tóth Zoltán (tel.: 30/627-2724).


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

GEMM BCB/01 sokkoló hűtő

GEMM BCB/01 sokkoló hűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats