Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Meghívó Aromitalia szakmai rendezvényre

2015.02.26.

Meghívó Aromitalia szakmai rendezvényre

Március 3-án és 4-én 10.00-től 14.00 óráig várjuk vendégeinket

Az új szezont már az átalakított bemutatótermünkben köszöntjük Budaörsön!

Ezúton szeretettel meghívjuk Önt és munkatársait a március 3-án és 4-én 10.00-től 14.00 óráig tartandó szakmai rendezvényünkre.

A szakmai napon olasz fagylaltkészítő mestertől tanuljuk a kézműves fagylaltkészítés fortélyait, a trendeket, újdonságokat. A részvétel ingyenes.

Bemutató cukrász: Gabriele Scarponi.

A rendezvényen jelen lesz Milan Storek, az Aromitalia kereskedelmi igazgatója, és Enrico Scalzi, a Bravo és Gelita kelet európai értékesítési igazgatója. Mindannyian tolmács segítségével válaszolnak a fagylaltalapanyagokkal és fagylaltkészítő gépekkel kapcsolatban felmerülő kérdésékre.

A fagylaltokat Gelita TRT gépen készítjük majd el. A bemutatón használt gépeket a rendezvényt követően a résztvevők kedvezményesen megvásárolhatják.

Tervezett programunk:

Kezdjük az alapoknál

- A megfelelően beállított tejes és gyümölcsfagylaltok elkészítése.

- Mi a különbség a kézműves fagylaltok és az ipari jégkrémék között? Mi a különbség a tejes és gyümölcsfagylaltok készítése között?

- A tejes és a gyümölcsfagylaltok készítéséhez szükséges alapanyagok: milyen cukrokat, proteineket, zsírokat, stabilizálókat használjunk? Mi a dolguk, hogyan tudjuk őket beépíteni a receptünkbe? Alapok készítése 50-es, 100-as, 165-ös alapporokkal.

- Az elkészítés menete: hagyományos több gépes, illetve kombinált géppel (Tritticoval) főzött fagylaltok készítésének technológiája. Mire való az érlelés?

- Egy konkrét tejes fagylalt recept összeállítása az új Aromitalia Eurobase 100-as alappal. Tejszín fagylalt készítése.

- Egy konkrét gyümölcsfagylalt recept összeállítása DBF 100-as alappal. Gyümölcsfagylalt készítése

- Az egyes ízek kiegyensúlyozásának fontossága.

- Még egy fajta tejes fagylalt elkészítésének bemutatása.

- Egy variegált fagylalt elkészítésének bemutatása.

- Egy extra Mozart fagylalt elkészítése Aromitalia kenhető krém használatával.

- Bemutatjuk az Aromita új fagylaltízeit: a túróra emlékeztető Quark-ot és a görög joghurtot, mindkettő remekül variegálható pl. Tahiti citrommal, fügével, erdei gyümölcs variegátókkal, sült körte öntettel.

Az Aromitalia új mandulapasztája kiemelkedően finom, a belőle készülő fagylalt csúcsgasztronómiai élményt nyújt! Új szett a + Bueno ami a híres mogyorókrémes-nápolyis, tejcsokival bevont édesség fagyiváltozata, a Csokitojás szett, ami dupla csokis ízű, sok fehércsokoládéval és sok tejcsokival. A Trozitos nápolyidarabokban gazdag tejcsokis variegátó (amelyet Gianduia fagylaltba keverve ajánlunk elkészíteni), a Toffe variegátót a tavaly bemutatott sós földimogyoróhoz egy kis Stracciatellával elkeverve a klasszikus tejcsokis édesség fagyiváltozatát kaphatjuk.

Kibővült a kenhető krémek sorozata is: fagyi variegálására, vagy rétegezésére, desszertek bevonásához, töltésére vagy közvetlen fogyasztásra ajánljuk. Speciális összetételüknek köszönhetően könnyed, kenhető, krémes állagúak maradnak -15oC fokig. Az eddigi mogyorós csokis Giandujella Extra mellett most fehércsokis Galatella extra valamint Cioccolato bitter extra étcsoki krém is készül.

- Kérdések-válaszok.

Mindkét napon ugyanaz lesz a program. Önnek tehát nem kell mást tennie, mint kiválasztani a két nap közül azt, amelyik az ön számára kedvezőbb, és visszajelezni nekünk, hogy részt kíván venni a rendezvényen. A raktar@veneto.hu email-címen várjuk jelentkezését.

Várjuk szeretettel!

Erdős Norbert


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB Sofia süteményespult

FB Sofia süteményespult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats