Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Meghívó az első 2016-os Aromitalia szakmai rendezvényre

2016.02.25.

Meghívó az első 2016-os Aromitalia szakmai rendezvényre

Február 29-én és március 1-én 10.00-től 14.00 óráig várjuk vendégeinket

Február 29-én és március 1-én Aromitalia szakmai bemutatót tartunk Budaörsön, a Károly király út 145. alatt.

A bemutatók délelőtt 10 órakor kezdődnek, és előreláthatólag délután 15 óráig fognak tartani.

Szeretettel meghívom, jelentkezzen rá, és vegyen részt Ön is díjtalanul az előadásokon!

Ismét Gabriele Scarponi képviseli az Aromitaliát, aki már tavaly is bizonyította magas szintű szaktudását és azt a ritka képességét, hogy érthető, jól használható megoldásokat tanít a fagylaltkészítőknek mindennapos problémáikra.

Előadásának témái ezúttal:

- Hogyan készíthetünk tökéletes állagú fagylaltokat, kinek milyen alappal érdemes dolgoznia? Bemutatkoznak az Aromitalia idei újdonságai is. Új ízek, új szettek, és új gyümölcsalap is érkezik az új szezonra!

- Hogyan készítsünk hideg desszerteket, parfékat, semifreddókat és pohárkrémeket? A fagylaltszezon meghosszabbítására érdemes a vendégeknek varázslatos kinézetű - és varázslatosan finom - édességeket kínálnunk!

Gelita PT1 pasztörizálóval, Gelita TRT kombinált fagylaltgéppel fogunk fagylaltot készíteni, a desszertekhez és a fagylaltokhoz GEMM sokkoló hűtőt használunk majd, a fagylaltokat GEMM hűtőben tároljuk. A hideg desszerteket Tekna hűtővitrinben mutatjuk be.

A bemutatón használt gépeket a bemutató után kedvezményes áron megvásárolhatja!

Mindkét napon ugyanaz lesz a program. Önnek tehát nem kell mást tennie, mint kiválasztani a két nap közül azt, amelyik az ön számára a legkedvezőbb, és visszajelezni nekünk, hogy részt kíván venni a rendezvényen.


A raktar@veneto.hu email-címen várjuk jelentkezését.


Az eddigi rendezvények tapasztalatai alapján jelezzük: nagyon hamar érdemes visszajelentkezni. A bemutatóterem befogadóképessége ugyanis véges - csak annyi jelentkezőt tudunk fogadni, ahány férőhelyünk van. A bejelentkezés nélkül érkezők azt kockáztatják, hogy nem tudjuk leültetni őket.


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB Sofia fagylaltpult

FB Sofia fagylaltpult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats