Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Megnyílt a Hoventa

2008.10.14.

Megnyílt a Hoventa

Nemzetközi Kereskedelmi- és Vendéglátótechnikai Szakkiállítás, október 14-17. között a Budapesti Vásárközpont „A” pavilonjában.

Október 14-én, kedden megnyitotta kapuit a péntekig nyitvatartó Hoventa szakkiállítás, melyen szállodák, vendéglátóhelyek, a közétkeztetés és a kiskereskedelem számára mutatkozik be kb. 150 gyártócég, forgalmazó.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
A Hoventa hivatalos honlapja

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

GEMM BCB/03 sokkoló hűtő

GEMM BCB/03 sokkoló hűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats