Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Megnyílt az Aromitalia raktáráruháza!

2010.04.29.

Megnyílt az Aromitalia raktáráruháza!

Mostantól több száz termék közül válogathat személyesen

Az idén először saját raktáráruházunkban várjuk vásárlóinkat. Ezentúl arra is lehetőséget biztosítunk, hogy partnereink személyesen vásárolhassanak be Budaörsön, az autópálya mellett, az Antana Raktárközpont területén, a Károly király út 145. szám alatt (a Tesco melletti Agip benzinkút háta mögött), a B25-ös raktárban.

Keresse az Aromitalia táblát! Munkanapokon 9.00 és 15.00 óra között tartunk nyitva a nyári szezon végéig. Ha személyesen vásárol, és készpénzzel fizet, még 3% árengedményt is kap a vásárlás értékéből!

A telefonos rendelés körülményei is megváltoztak: munkanapokon 8.00 és 17.00 óra között várjuk megrendelését a 06 70/932 2990 és a 06/23 430 002 telefonszámon. A megrendelt árut 2 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek. Nettó 80 ezer Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás díjtalan. Ennél kisebb értékű megrendelésre 2900 Ft + Áfa szállítási költséget számítunk fel. Az áru ellenértéke és a szállítási költség az áru átvételekor fizetendő.

Ha Önnek még nincs meg az Aromitalia alapanyagok 2010-es árlistája, ami alapján egyszerűen (akár kódszám megadásával) rendelhet, kérem, kattintson ide, és kérje árlistánkat.

És még egy újdonság: elindítunk itt, a honlapunkon egy cikksorozatot, melyben megismertetjük Önnel a legizgalmasabb Aromitalia alapanyagokat, újdonságokat, különlegességeket. Olvassa rendszeresen „Legfrissebb híreink”-et, merítsen új ötleteket az új szezonhoz írásainkból.


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB Sofia süteményespult

FB Sofia süteményespult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats