Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Megnyílt Budapesten az UKBA cukrászati kiállítás

2008.02.03.

Megnyílt Budapesten az UKBA cukrászati kiállítás

Cégünk bemutatja fagylaltgép-, fagylaltpult-, üzletberendezés- és fagyialapanyag-kínálatát a keddig tartó vásáron

Ma délelőtt 10 órakor nyitotta meg kapuit a kétévente megrendezett szakkiállítás, az UKBA, ahol a cukrászok, pékek, vendéglátósók, fagylaltosok mutatkoznak be a szakmai érdeklődőknek. A Veneto árukínálatát az A pavilon 209/a standján tekintheti meg, ahol egy komplett Bocchini cukrászdát állítottunk fel - a legelegánsabb, Magyarországon ritkaságszámba menő Bocchini Déco stílusban. Az összeállításban szerepel egy fagylaltpult és egy süteményespult, valamint a háttérpultban kávéfőző és pékáru-kínáló polcrendszer.
A stand másik oldalán egy Miragello fagylaltgép, egy Coldelite RTX kombinált fagylaltgép, Tekna tárolóhűtő, sokkoló, és parfékínáló állóvitrin sorakozik, Munkatársaink részletes felvilágosítással szolgálnak a gépek technikai paramétereiről, működtetéséről, valamint konkrét, személyre szabott árajánlatot adnak a berendezéskről.
Standunk harmadik, talán leglátványosabb bemutatója a két darab 16 tégelyes Bocchini Andromeda fagylaltpultból álló pultösszeállítás, teli a legfinomabb olasz kézművesfagylalttal, melyek Aromitalia alapanyagból készülnek. Megkóstolhatóak az évek óta sikeres ízek - A Giotto, a BonBon, a kitűnő gyümölcsfagylaltok és a páratlan csokoládé, vanília, tejszínalap - de bemutatkoznak az idei szezon ínyenc újdonságai: a gyömbér, a skót keksz, az újfajta tiramisú, és a tejkaramella. Ez utóbbi a kóstolgató kiállításlátogatók szerint az eddigi legfinomabb karamellfagylalt az Aromitaliától.
A TEKNA állóvitrinjét valódi olasz parfésüteményekkel, parfétortákkal és mini parfékelyhekkel (olaszul a nevük monoporzioni) töltöttük meg, melyhez Aromitalia alapanyagot rendelhetnek a standon dolgozó munkatársainktól, és elleshetik a parfé- és fagylaltdekoráció apró trükkjeit is.
A kiállítás ideje alatt minden megrendelt gépre 5% kedvezményt, a kiállításon bemutatott darabokra pedig ezen felül további, jelentős kedvezményt adunk. Várjuk szeretettel Önt is.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
Kiállítási standunk bemutatója honlapunkon
UKBA-honlap

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna Line TKSELF vitrin

Tekna Line TKSELF vitrin
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats