Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Megújult kávékínálatunk!

2010.02.20.

Megújult kávékínálatunk!

Mostantól mi vagyunk a világhírű Mokarabia kávé magyarországi forgalmazói

A Mokarabia Olaszország legdinamikusabbn fejlődő kávémárkája, az olaszok nagy kedvence! Ma már Olaszország-szerte s a világ 30 országában több mint 15 ezer kávézóban Mokarabia kávét isznak a kávérajongók.

A Mokarabia a híres Zanetti csoport tagja - náluk többet igazán senki nem tud a kávéról! A Zanettik az 1700-as évektől kezdve azzal foglalkoztak, hogy kávét hoztak be a keleti kereskedelmi utakon keresztül Velence kikötőjébe. Velencében - a pontos nyilvántartások szerint - már az 1763-as évben 218 kávézó működött!

Maga a Mokarabia márka az 50-es évektől létezik, Milánóban született. Igen gondosan válogatott forrásokból hozták be a nyers kávészemeket, s a különleges pörkölésnek köszönhetően rendkívül jó minőségű, aromás kávét állítottak elő. Így amikor a 70-es években a Zanetti család partnereket keresett, a választása a minőségi Mokarabia kávépörkölőre esett - és megvásárolta a Mokarabiát.

Ma már Bologna mellett készül az illatos, aromás Mokarabia kávé. A cég minden kávészállítmányt külön elemez laboratóriumában, és a nyers arabica és robusta kávészemeket egy kávépörkölő mester gondjaira bízza. Igen - a pörkölés annyira fontos a kávé végső aromájának, ízének és színének kialakításában, hogy már-már valódi művészetnek tekinthető! Ezért ezt a munkafolyamatot a Mokarabia ma is a régi, kézműves módszerekkel végzi. A pörkölő mester egyenként megpörköli az egyes kávéfajtákat (a laboratóriumi elemzéssel megállapított beltartalmuknak megfelelően), ő határozza meg a szükséges pörkölés időt. Ezt követően - a megfelelő pillanatban leállítva a folyamatot - a kávészemek lassan, finoman lehűlnek, és elnyerik aromájuk végső gazdagságát.

A kávézók, cukrászdák, bárok és éttermek számára 6 különböző íz-jellegű Mokarabia kávé készül - így mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő, ám egyformán magas minőségű Mokarabia kávét.

S hogy ne csak a belbecs, de külcsíny is vonzó legyen, a Mokarabia az egyszerűségében is vonzó kávéscsészék mellett számos kelléket, berendezési tárgyat biztosít partnerei részére az üzlet dekorációjához.

Kérjen tőlünk ajánlatot a Mokarabia kávéra, ha pedig személyesen is szívesen megkóstolná - most itt a remek alkalom! A holnap megnyíló UKBA kiállításon megkínáljuk Önt egy csésze friss, aromás Mokarabiával.

Várjuk a Hungexpo területén, az A pavilon 302/b standján - keresse az Aromitalia emblémáját, mert az ő színeikben állítunk ki!


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Elmeco First Class 3 jégkásagép

Elmeco First Class 3 jégkásagép
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats