Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Miragello fagylaltgépek, fagylaltpultok most különleges fizetési kedveményekkel kaphatóak

2008.01.19.

Miragello fagylaltgépek, fagylaltpultok most különleges fizetési kedveményekkel kaphatóak

Váltsa valóra álmait, vásároljon vadonatúj berendezéseket kedvező részletfizetésre.

Most végre Ön is vadonatúj felszereléssel készítheti el fagylaltjait. A Miragello fagylaltgépek, fagylaltpultok, sokkolók, karos lágyfagylaltgépek, pasztörizálók, és kombinált fagylaltgépek most rendkívüli fizetési feltételekkel, kedvező részletfizetési lehetőségekkel kaphatóak.

Nem kell erején felül beruháznia ahhoz, hogy üzletét megújíthassa, termelését könnyebbé és korszerűbbé tegye - avagy új üzletet indíthasson be. Alacsony kezdőrészlettel, akár két éves törlesztéssel hozzájuthat a modern technológiájú gépekhez, az ínycsiklandó tálalásra alkalmas fagylalpultokhoz.

Az évszázados olasz fagylaltgépgyártó tapasztalatok újragondolása, innováció, minőségi alapanyagok, kitűnő ár-érték arány. Ez a Miragello márka titka.

A részletfizetésre vásárolt berendezések megtermelik saját törlesztőrészletüket, sőt - ezen felül jelentős profitot hoznak Önnek.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
A fagylaltgépekről bővebben
A fagylaltpultokról részletesebben
A pasztörizálókról részletesebben

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Déco üzletberendezés

Déco üzletberendezés
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats