Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Most vásároljon két gépet egy áráért

2008.03.11.

Most vásároljon két gépet egy áráért

Egyedülálló lehetőség: vadonatúj pasztörizálót és fagylaltfagyasztót vehet ugyanannyiért, mint amennyibe egyetlen fagylaltgép kerül

Ha Ön is azon gondolkodik, hogy az idei szezonban a korábbinál finomabb fagylalttal lepi meg vásárlóit, és munkáját minden eddiginél könnyebbé szeretné tenni - de nem kíván nagyobb összeget befektetni, akkor ez az ajánlatunk éppen Önnek szól.

Most minden eddiginél kedvezőbb áron kínáljuk azt az új, sohasem használt Coldelite Compacta 3003 RTX kombinált fagylaltgépet, melyet a rimini Sigep kiállításon és a budapesti UKBÁ-n mutattunk be partnereinknek.

A Coldelite a híres, piacvezető Carpigiani fagylaltgépgyártó által készített kombinált gép. A kombinált fagylaltgépek pedig a jövő fagylaltkészítőinek csodafegyverei: míg az alsó üstben fagyasztja a fagylaltot, felül már főzi is a következő adagot. Egyetlen gépben, egy négyzetméteren nyújta a teljes technológiai sort. Energiát, vizet, helyet, időt és pénzt takarít meg, ha külön pasztörizáló és fagyasztó helyett kombinált gépet választ.

Most ráadásul a két funkciót - pasztörizálást és fagyasztást végző gépet ugyanannyiért vásárolhatja meg, mint amennyibe egy jól ismert Carpigiani Labotronic RTX fagylaltgép ugyanilyen méretkategóriája (a 20-60-as) kerül - pasztörizáló nélkül. Eközben a Coldelite Compacta RTX fagylaltgép is pontosan ugyanott készül, ugyanazt a technológiát alkalmazza. A vele készített fagylalt is éppoly nagy mennyiségű levegőt képest felvenni, így állaga ugyanolyan krémes, mint a Labotronic RTX géppel készülő fagylaltoké. Íze pedig a pasztörizálásnak köszönhetően még finomabb lesz, mint amilyen a hideg eljárással készülő fagylalt valaha is lehet.

S hogy miért tudjuk most ennyire kedvező áron kínálni Önnek ezt a gépet? A válaszunk nagyon egyszerű: nem szeretnénk visszaküldeni a kiállítási darabot a gyártónak - így megtakarítjuk a tetemes szállítási költséget a Bologna melletti gyárba.

Ha Ön esetleg attól tartana, hogy a kiállítások során a gépet túl sokat nézegették, túl sokan próbálgatták - szeretnénk eloszlatni az aggályait. A gép tökéletes állapotban van, olyannyira, hogy ezt készek vagyunk be is bizonyítani Önnek: a szokásos egy éves garancia helyett most csak erre az egyetlen darab gépre két éves garanciát adunk.

Kérem, tekintse meg ezt az egyedülállóan kedvező árú gépet ide kattintva, olvassa el árajánlatunkat és döntsön gyorsan, mielőtt lemaradna róla. Hívjon minket azonnal, és Ön lehet az országban az egyetlen, aki ilyen áron jut hozzá a fagylaltkészítés csúcstechnológiáját jelentő géphez.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
Coldelite Compacta RTX
A Coldelite Italia oldala
A Coldelite bemutatkozik a Carpigiani oldalán

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna Line Compact Mac 670 üveges vitrin

Tekna Line Compact Mac 670 üveges vitrin
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats