Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Összefoglalónk a 2010-es UKBA kiállításról

2010.02.26.

Összefoglalónk a 2010-es UKBA kiállításról

Az eddigi legsikeresebb kiállításunkon vagyunk túl

Szerdán az utolsó látogatók is megnéztek, megkóstoltak mindent, majd lebontottuk a kiállításra felépített Bocchini-cukrászdát, elcsomagoltuk a bútorokat, és elszállítottuk mindazokat a berendezéseket, amelyek már "lábon", a kiállítás ideje alatt elkeltek.

A csodás Bocchini Koiné üzletberendezés, amelynek pultrendszerét és háttérpolcait a kiállításon bemutattuk, azóta már Győrben épül újjá - hogy egy nemsokára megnyíló, vadonatúj kávézó dísze legyen.

A kiállítás egyik sztárja éppen a Bocchini lett: a teljes UKBA kiállításon 5 különböző Bocchini pultot mutattunk be! Nagy részük már vevőre is talált - de van még két olyan pultunk, amelyeket most különleges, kiállítási kedvezménnyel kínálunk. Mindenki jól jár, ha ezek a pultok is vevőre találnak az elkövetkező egy héten belül: a vevő soha nem látott, kedvező áron juthat vadonatúj pulthoz, ráadásul azonnal - nekünk pedig nem kell sem raktározási, sem szállítási költséget fizetnünk értük... Ezért is tudjuk most annyival olcsóbban kínálni őket! Kattintson ide ajánlatunkért.

Az Aromitalia fagylaltalapanyagok iránt is komoly érdeklődést mutattak a látogatók: idén 30%-kal több jövendőbeli ügyféllel tárgyaltunk a kiállítás 4 napja alatt, mint az előző UKBA kiállítás ideje alatt!

Egyszóval úgy tűnik, válság ide vagy oda - a cukrász, fagylaltos, vendéglátós szakma tettrekészen és megújulva várja az új szezont!

Mindenkinek, aki ellátogatott hozzánk, nagyon köszönjük - és igyekszünk mielőbb teljesíteni minden ajánlatkérést, amit ezekben a napokban kaptunk.

És még egy köszönet: a kiállítás ideje alatt soha nem látott látogatottsági rekordot ért el weboldalunk is! Igyekszünk a kiállításon kívül is ellátni Önöket szakmailag korrekt, hasznos és érdekes hírekkel, hogy így háláljuk meg érdeklődésüket.


Standunk
Aromitalia fagylaltok a kiállításon
Előtérben a Bocchini Koiné üzletberendezés
Fagylaltpult Aromitalia fagyikkal
Erdős Norbert tárgyal a kiállításon


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Genesis üzletberendezés

Genesis üzletberendezés
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats