Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Riminiből jelentjük

2010.01.25.

Riminiből jelentjük

A világ legnagyobb fagylalt-témájú kiállításának újdonságai

Már az első itt töltött nap után annyi érdekességről tudnánk hírt adni olvasóinknak, hogy naphosszat írogathatnánk - de akkor nem jutna időnk további újdonságokat felfedezni... Ezért úgy döntöttünk, hogy apránként adagoljuk a híreket.

A Riminiben minden januárban megrendezett Sigep kiállítás korábban kihagyhatatlan volt szinte az összes olasz fagylaltalapanyag-gyártó cég számára. Sok éven át versengtek a látogatók kegyeiért - egyre nagyobb, egyre látványosabb standokkal. Tavaly azonban elkezdődött egy olyan folyamat, amelynek eredményeképp az alapanyag-márkák közül egyre kevesebben állítanak ki a Sigepen. Idén az általunk képviselt Aromitalia (Olaszország piacvezető alappor-gyártója) mellett 3-4 más, nagy márka is hiányzott a kiállítók listájáról. Ők belátták, hogy a személyre szabott tanácsadás hatékonyabb eszköz az alapanyagok eladására, mint bármilyen show vagy kiállítás.

A fagylaltgépek, fagylaltpultok, üzletberendezések, hűtők esetében viszont nagyon is fontos, hogy a leendő vevők "élőben", kézzelfoghatóan találkozhassanak a kínált berendezésekkel, megtekinthessék az újdonságokat.

Az általunk Magyarországon kizárólagossággal képviselt Bocchini standja idén is az egyik legnagyobb, leglátványosabb stand. A legutóbbi Sigepen bemutatott csúcsminőségű B-45 pultot gyönyörű pultrendszerbe építve láthatják idén a látogatók. ráadásul a szezon legújabb trendje is megfigyelhető: a játék a fényekkel! A bárpultok elejét és a háttérpolcokat színes LED-világítás vonja sejtelmes, színes fénybe, ami ráadásul rövid időközönként színt vált. Ezzel egyrészt messziről magára vonja a nézelődők figyelmét, másrészt újabb és újabb hangulatot ad az üzletünkben tartózkodóknak. Ne ijedjünk meg - nem valamiféle szembántó villódzást kell elképzelnünk a fentieket olvasva - épp ellenkezőleg. A fények változása szinte észrevétlenül megy végbe, nem is tudatosul az első percekben a jelenlévőkben, hogy mitől lett más a hangulat, mint egy fél perccel azelőtt...

A Bocchini a letisztult formavilágú B-45 pultrendszer mellett a stand egy másik pontján is bemutatja, mire képes a fényekkel: a kávézósarok pultjának előlapja izgalmas, metszett üveghullámokkal ékes - ezeken még érdekesebb megfigyelni a változó színű LED-fényeket.

Nézegesse a fények játékát alábbi képgalériánkban, addig is, amíg újabb Sigep-hírekkel jelentkezünk Riminiből.


Bocchini stand
B-45 pult kékes fényben, rózsaszín héttérpolcokkal
B-45 pult lila féyben, narancs héttérpolcokkal
B-45 pult zöld fényben, türkizkék háttérpolcokkal
B-45 pult narancs fénnyel, rózsaszín háttérpolccal
üveghullam zöldben
üveghullám kékben
üveghullám lilában


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

GEMM BCB/03 sokkoló hűtő

GEMM BCB/03 sokkoló hűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats