Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Riminiből jelentkezünk

2011.01.23.

Riminiből jelentkezünk

A Sigep 2011. első látásra

Már egy egész délelőttöt eltöltöttünk az idei Sigep kiállítás standjait járva, megosztjuk hát Önnel is első benyomásainkat!

Feltűnő, hogy idén minden korábbinál erőteljesebb a nagy cégek jelenléte. A nagyok még nagyobbak lettek, a kicsik pedig többnyire távol maradnak...

A legismertebb márkák egymással versengve hatalmas, impozáns standokat építettek, erőt mutatnak - meg még sok minden mást is... Van, aki a környezetvédő cég álarcát öltve magára újrahasznosítható alapanyagból építette standját (egy kisebb afrikai ország éves büdzséjét költve erre...), más pedig igyekszik megmutatni dinamizmusát - egyik legfontosabb partnerünk, a Bravo fagylaltgépek gyártója egy gigantikus mozdonyt alakított ki standján, mely nyilván a siker felé robog!

Másik fontos partnerünk, az Aromitalia minden korábbi évnél elegánsabb standdal érkezett. Mint egy hófehér ékszerdoboz, kristálycsillárokkal és exkluzív berendezéssel sugallja: ő a legjobb!

A Bocchini standján új márkájuk, a Kubo (melyről később részletesebben is írunk majd) meghatározó fontosságot kapott.

Feltűnő az is, hogy az egész kiállítás telis-tele van Bocchini pultokkal, szinte keresve sem találunk olyan fagylaltalapanyag-gyártót, mely más pultot használna standján a fagylaltok bemutatására! Az egyik leglátványosabb az a stand, ahol majdnem teljes körben húzódik az íves Bocchini pultok sorozata.

Máris rengeteg új ötletet gyűjtöttünk, és néhány nagyon fontos tárgyalást is lefolytattunk, melynek következtében - reményeink szerint - újabb olasz márkákkal is bővítjük majd kínálatunkat. És közben természetesen fogadjuk a Magyarországról érkezett kiállítás-látogatókat mind az Aromitalia, mind a Bocchini és a Bravo standján.

Az otthon maradottaknak ígérjük: továbbra is részletes beszámolókkal jelentkezünk, és sok-sok fotót készítünk. Így Ön is majdnem úgy érezheti, mintha itt lenne velünk, Riminiben!


A Bravo standján gigantikus mozdony áll
A Aromitalia csillogó standja
A Bocchini-stand részlete
Íves Bocchini pult, mely csaknem teljes kört formá


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

GEMM BCB/10 sokkoló hűtő

GEMM BCB/10 sokkoló hűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats