Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Sherbeth-fesztivál Szicíliában

2008.09.16.

Sherbeth-fesztivál Szicíliában

Az olaszok még szeptemberben is a fagylaltot népszerűsítik

Szicília egyik tengerparti városkájában, Cefalúban 2008. szeptember 18. és 21. között rendezik meg, idén immár másodszor, a hagyományteremtő Sherbeth-fesztivált, az olasz fagylalt egy újabb ünnepét. A történelmi belváros ezekben a napokban Fagylaltfaluvá alakul.

A fesztivál nevét adó „Sherbet” szó arab eredetű, Szicília arab kulturális gyökereire utal. Ez az édesség – a hagyomány szerint - eredetileg az Etna havából készült, melyet gyümölcsökkel színeztek és ízesítettek.

A fesztivál méreteire jellemző, hogy tavaly 5000 kg fagylalt fogyott el, összesen 100 000 kóstolót osztottak szét a látogatók között. 20 fagylaltozó vett részt az ünnep megrendezésében. Kanadai, svájci, angol, görög, spanyol és japán újságírók is tudósítottak az eseményről.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
A Sherbeth-fesztivál honlapja
Cikk Szicíliáról, Cefalúról az Origón

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB De Ranieri Lumina fagylaltpult

FB De Ranieri Lumina fagylaltpult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats