Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Sigep 2013. január 19-23.

2013.01.08.

Sigep 2013. január 19-23.

A világ legnagyobb fagylaltos kiállítása Riminiben

Idén is alig várják a fagylatos-cukrász szakmában dolgozók, hogy megismerjék a legújabb technológiákat, alapanyagokat, ötleteket Olaszország - és a világ - legnagyobb szakkiállításán, a Sigep-en.

Partnereink közül kiállítóként jelen lesz a Bocchini, a Bravo, a Tekna, a Mokarabia, a La Spaziale, az Elmeco, az Elframo és az MB bútorok gyártója is.

Amennyiben ön szeretne részt venni a kiállításon, kérem, kattintson jobb oldalt az "Ajánlatot kérek" gombra, és igényeljen tőlünk ingyenes belépőjegyet.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
A Sigep honlapja

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB De Ranieri Sintesi Act II fagylaltpult

FB De Ranieri Sintesi Act II fagylaltpult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats