Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Sigep kiállítás 2015

2014.12.08.

Sigep kiállítás 2015

Rimini télen a cukrászoké. Január 17. és 21. között várja látogatóit a 36. fagylaltkiállítás.

A szezon elmúltával alig várják a fagylatos-cukrász szakmában dolgozók, hogy megismerjék a legújabb technológiákat, alapanyagokat, ötleteket Olaszország - és a világ - legnagyobb szakkiállításán, a Sigep-en, amit most a 36. alkalommal rendeznek meg Riminiben.

Kiállít minden partnerünk: a Aromitalia, az FB, a Bravo, a Cattabriga, a Promag, a Tekna, a Mokarabia, a La Spaziale, az Elmeco, az Elframo és az MB bútorok gyártója is.

Amennyiben ön szeretne részt venni a kiállításon, kérem, kattintson jobb oldalt az "Ajánlatot kérek" gombra, és igényeljen tőlünk ingyenes belépőjegyet.


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB De Ranieri Lumina Süteményespult

FB De Ranieri Lumina Süteményespult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats