Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Szeretné, ha az Ön fagylaltpultja is ínycsiklandó finomságokkal telne meg?

2008.06.10.

Szeretné, ha az Ön fagylaltpultja is ínycsiklandó finomságokkal telne meg?

Kiegyensúlyozott minőség, egyenletes állagú és mégis egyedi fagylaltízek az Aromitalia segítségével

A nemzetközi jégkrémgyártó cégek erőteljes reklámkampányai közepette hogyan nyerhetünk teret mi, akik a kézműves hagyományokra, az egyediségre, a frissen, helyben készülő termékekre esküszünk? Akiknek fontos, hogy az eperfagylalt eperből, és ne aromákból készüljön? Akik tudjuk, hogy nem érdemes kispórolni a valódi tejszínt, a jó minőségű alapanyagokat fagylaltunkból, mert silányat gyártani nem okoz örömet?

Az idei szezon (kissé esősen, viharosan kezdődő) első heteiben vértezzük fel magunkat az elhatározással: idén is még szebb, még finomabb fagylaltokkal kínáljuk meg a vevőinket. Élje ki tehetségét, kreativitását, alkosson saját, egyedi ízeket. Ha pultunkra tekintve a vásárlók azonnal látják: ez nem tucattermék, hanem valódi ínyencség, nem fognak habozni a magasabb árat sem kifizetni érte - ezt sok éves kiskereskedelmi tapasztalatunk birtokában nyugodtan kijelenthetjük. Ne sajnáljuk hát a fáradságot az új, saját receptek kidogozására, melyre az Aromitalia alapanyagai végtelen variációs lehetőséget kínálnak.

Ráadásul az idei év szenzációja, az Aromitalia Kiegyensúlyozott pasztáinak megjelenése még könnyebbé teszi a választékbővítést. Nem kell jól bevált alapunkat minden egyes ízhez hozzáigazítanunk - ezekkel a pasztákkal dolgozva a fagylaltpultunkban sorakozó minden fagylalt egyformán krémes, testes lesz, anélkül, hogy számolgatnunk, matekoznunk kellene az alap korrigálása érdekében. Egyetlen, egységes alappal dolgozva munkánk gyorsabb, egyszerűbb lesz.

Honlapunkon az "Ajánlatkérés" gombra kattintva kérjen tájékoztatást munkatársainktól az Aromitalia fagylaltalapjairól és ízpasztáiról - kérésére a Kiegyensúlyozott pasztákról is küldünk önnek részletes ismertetőt.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
Önnek is ilyen csodás lehet a pultja - nézegessen Aromitalia kézműves fagylaltokat 1.
Önnek is ilyen csodás lehet a pultja - nézegessen Aromitalia kézműves fagylaltokat 2.

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Gelita TRT 30 kombinált mechanikus fagylaltgép

Gelita TRT 30 kombinált mechanikus fagylaltgép
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats