Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Új termékekkel bővítettük kínálatunkat 1.

2011.04.28.

Új termékekkel bővítettük kínálatunkat 1.

...például lágyfagylaltgépekkel

Az Innova Italia (a Benzoni csoport tagja) a nevéhez méltó módon az egyik legmodernebb cég a fagylaltgépgyártás területén. Rendkívül nagy hangsúlyt fektet az újítások kidolgozására, a kreativitásra - az általa gyártott lágyfagylaltgépek nem téveszthetőek össze egyetlen más géppel sem!

Megjelenésükben feltűnőek, működésükben megbízhatók az Innova lágyfagylaltgépek. Lábon álló és asztalra tehető kivitelben is készülnek, minden üzlettípushoz megtalálható a megfelelő berendezés.

A karos géppel, egyszerűen és villámgyorsan előállítható lágyfagylaltok a reneszánszukat élik - egyre több kis üzlet bővíti nyári kínálatát ezzel a nagy forgalmat hozó, kis helyigényű termékkel.

Legyen az büfé, lottózó, élelmiszerbolt, vagy akár kávézó - egy Innova lágyfagyigép új színt visz az Ön üzletébe is!

Cikkhez kapcsolódó linkek:
Az Innova lágyfagylaltgépekről részletesen a honlapunkon
Az Innova olasz honlapja

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Genesis üzletberendezés

Genesis üzletberendezés
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats