Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Új üzletberendezések, fagylaltgépek kerültek akciós ajánlataink közé

2008.02.27.

Új üzletberendezések, fagylaltgépek kerültek akciós ajánlataink közé

Ha az új fagylaltszezonban a korábbinál jobb minőségű fagylaltot szeretne gyártani, az eddigi munkájánál kényelmesebben: most vásároljon új fagylaltgépet

Tekintse meg akciós árajánlatunkat az ennek a cikknek a végén megjelenő linkre kattintva. Ne gondolkodjon tovább, hanem vásároljon most új fagylaltgépet, háttértárolót. Tegye könnyebbé az új fagylaltszezonban munkáját, kínáljon minden eddiginél finomabb, krémesebb, jobb állagú fagylaltot - ráadásul minden eddiginél kedvezőbb áron. Akciós listánkon hagyományos és kombinált fagylaltgépet egyaránt talál . Napokon belül elkezdődik az új szezon, sok cukrász már a március 15-i ünnepi hétvégén is meglepi fagylaltkedvelő vásárlóit egy kis finomsággal - s ebben a korán jött tavaszban egész biztosan sikert aratnak vele. Legyen Ön is azok között, aki versenybe száll a vásárlók kegyeiért, indítsa a szezont már az új, akciósan megvásárolt fagylaltgépén készült ínyencségekkel.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
Tekintse meg akciós áron kínált gépeink listáját itt - kattintson!

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB Sofia süteményespult

FB Sofia süteményespult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats