Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Újabb két évre bezárta kapuit az egyetlen magyar cukrászati kiállítás

2008.02.06.

Újabb két évre bezárta kapuit az egyetlen magyar cukrászati kiállítás

Kedden még rengeteg látogató válogatott a kiállított vendéglátóipari berendezések, alapanyagok, kellékek között

A tegnap még oly nyüzsgő vásárközpont mára átadta helyét a szerelőknek, szállítóknak, akik lebontják a csillogó-villogó kiállítási standokat, s elszállítják a vevőkhöz az elkelt berendezéseket. Két évente három nap talán kevésnek tűnhet, de azt hiszem, minden kiállító egyetért velem abban, hogy a magyar piac igényeinek ez pontosan megfelel. Vasárnap elsősorban a nagyközönség, az érdeklődők, kóstolgatók töltötték meg a pavilont. Hétfőn a szakma igyekezett felmérni a legújabb technikai lehetőségeket, fejlesztéseket, az új ízeket, látványos újdonságokat. Aki komoly vásárlási szándékkal érkezett, az végigjárta a szóba jövő forgalmazókat, árajánlatokat kért, méricskélt, kalkulált. Kedden pedig megköttettek az üzleti megállapodások is.
Ezzel azonban a vásárnak még csak a látványos része ért véget. Az igazi munka most következik. A forgalmazók újra felveszik a kapcsolatot mindazokkal, akikkel a kiállításon tárgyaltak, a látogatók átgondolják, mi mindent tudnának hasznosítani üzletükben a látottakból.
Mi, a Veneto munkatársai köszönjük Önöknek, hogy ellátogattak standunkra. Köszönjük mindazok türelmét, akik egy éppen folyó tárgyalás miatt várakozni kényszerültek a szükséges információkra, vagy egy későbbi időpontban újra visszatértek hozzánk.
A továbbiakban újabb cikkekkel igyekszünk feleleveníteni a vásárba látogatóknak a történteket. Akik pedig az idén kihagyták a kiállítást, reményeink szerint különösen hasznosnak találhatják, ha képes összefoglalóinkban elmondjuk nekik, mi történt a 2008-as UKBA szakkiállításon.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
A Veneto kiállítási standja - folyamatosan bővítjük képekkel, információkkal

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna Line 1240 üveges hűtővitrin

Tekna Line 1240 üveges hűtővitrin
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats