Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Újdonságok Riminiből: Fiorentina pultrendszerek a Bocchinitől

2008.01.29.

Újdonságok Riminiből: Fiorentina pultrendszerek a Bocchinitől

Új dizájn, új technikai megoldások, innovatív fagylaltpultok

Az egyik legizgalmasabb technikai és formatervezési újdonságot a Bocchini standján láthattuk idén, a Sigep kiállításon. Nem véletlenül tolongott a látogatók, érdeklődők, ajánlatkérők tömege a cég munkatársai körül. A Fiorentina márkanevű új pultrendszer különbözik minden eddig látott megoldástól: a pult vevők felőli eleje nem gömbölyített, íves, hanem csaknem függőleges (enyhén döntött), egyenes üveglap. Ettől egészen más, újszerű és nagyon modern (de egyúttal elegáns) a megjelenése. Ez azonban nem az egyetlen erénye. A pult kitűnő helykihasználást tesz lehetővé, mert alsó és felső fele osztott, és ahol alul általában a kompresszor szokott helyet foglalni, ott a Fiorentina esetében egy második bemutatótér található. Lehetőség van arra is, hogy az alsó és felső pultszintet különböző hűtésre állítsuk be - pl. felül fagylaltot kínáljunk benne, alatta pedig parfétortákat vagy pozitív hőmérsékletű süteményeket mutassunk be a vevőknek ízlésesen, jól láthatóan. A pult LED-megvilágítása is különleges. Ívelt és egyenes elemek is rendelhetőek, komplett pultrendszer építhető belőle.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
A Bocchini Fiorentina fagylaltpultok oldala
A komplett üzletberendezésekről bővebben

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Gelita PT1 pasztörizáló

Gelita PT1 pasztörizáló
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats