Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Újdonságunk, a Miragello

2008.01.21.

Újdonságunk, a Miragello

Fagylaltgépek, pasztörizálók, sokkolók, fagylaltpultok, kombinált és lágyfagylaltgépek - új márka, új lehetőségek a magyar cukrászok, vendéglátósok számára

Az évszázados olasz fagylaltgépgyártó tapasztalatok újragondolása, innováció, minőségi alapanyagok. Ez a Miragello márka titka.

Reményeink szerint a magyarországi fagylaltkészítők, vendéglátósok körében is nagy sikert aratnak majd a most bemutatásra kerülő Miragello berendezések, kitűnő ár-érték arányukkal.

Ráadásul most nem kell erején felül beruháznia ahhoz, hogy üzletét megújíthassa, termelését könnyebbé és korszerűbbé tegye - avagy új üzletet indíthasson be. A Miragello fagylaltgépek, fagylaltpultok, sokkolók, karos lágyfagylaltgépek, pasztörizálók, és kombinált fagylaltgépek most rendkívüli fizetési feltételekkel, kedvező részletfizetési lehetőségekkel kaphatóak. Alacsony kezdőrészlettel, akár két éves törlesztéssel hozzájuthat a modern technológiájú gépekhez, az ínycsiklandó tálalásra alkalmas fagylalpultokhoz.

A részletfizetésre vásárolt berendezések megtermelik saját törlesztőrészletüket, sőt - ezen felül jelentős profitot hoznak Önnek.

Ismerkedjen meg a Miragellóval a február 3. és 5. között Budapesten megrendezésre kerülő UKBA cukrászati kiállításon, a Veneto standján (A pavilon 209/a stand). Tekintse meg akár működés közben, s kérjen a gépekről, a rugalmas fizetési lehetőségekről részletes felvilágosítást munkatársunktól.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
A Miragello fagylaltgépekről bővebben
A Miragello fagylaltpultokról részletesebben

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB Gemma J süteményespult

FB Gemma J süteményespult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats