Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Újra lesz Bravo Trittico Club

2013.04.29.

Újra lesz Bravo Trittico Club

Május 8-án és május 9-én a fagylalt lesz a téma

2013. május 8-án és május 9-én 10 és 14 óra között újra megrendezzük az elmúlt két évben oly sikeres Bravo Trittico Clubot.

Ezúttal kizárólag a szezon fő témájára, a kézműves fagylaltkészítésre, az azzal kapcsolatos legújabb technológiákra koncentrálunk.

Az előadást Filippo Guarnieri olasz cukrász tartja, a bemutatón részt vesz Antonio Della Rosa, a Bravo kereskedelmi képviselője is (természetesen tolmácsolunk).

Mindkét napon ugyanaz lesz a program. Önnek tehát nem kell mást tennie, mint kiválasztani a két nap közül azt, amelyik az ön számára kedvezőbb, és visszajelezni nekünk, hogy részt kíván venni a rendezvényen.

A punto@veneto.hu email-címen várjuk jelentkezését. A részvétel ingyenes.

Várjuk szeretettel!


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna Line 10010 4T tárolóhűtő

Tekna Line 10010 4T tárolóhűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats